Πρώτη χρονιά για το Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης

Βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
19:45
13/07/2020
Πρώτη χρονιά για το Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης
1
loading

Ημέρα ορόσημο για την πολιτιστική ζωή είναι η 15η Ιουλίου καθώς εκείνη την ημέρα σε όλη τη χώρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μπορούν και πάλι να γίνουν ζωντανά.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκινά φέτος μια νέα διοργάνωση για τους καλοκαιρινούς μήνες, το «Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης», τηρώντας όλα τα μέτρα και τους κανόνες για την ασφάλεια θεατών, καλλιτεχνών και τεχνικού προσωπικού που επέβαλλε ο κορονοϊός.

Σε ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις για τους μικρούς φίλους, με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες που ικανοποιούν ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών και προτιμήσεων.

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν το «Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης» είναι το Θέατρο Κήπου, ο Κήπος των Γλυπτών στη Νέα Παραλία και η Πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στη πρώτη αυτή διοργάνωση του νέου πολιτιστικού θεσμού της πόλης η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης συνεργάστηκε με τον Σύλλογο Φίλων Νέας Παραλίας και την ΚΕΔΗΘ.

΄Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Chatolias

    Ρε μας δουλευετε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει