Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων συνεχίζεται στο γνωστό τους λημέρι, το Μικρό Παλλάς, κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, με μια παρέα ηθοποιών και τραγουδιστών που σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο τη σύγχρονη πραγματικότητα. Σάτιρα, χορός, τραγούδι, ένα παιχνίδι λέξεων και αισθημάτων μας ταξιδεύει στο χώρο και το χρόνο.

Οι «Ήρωες» εμπνέονται από το κιτς, την παιδική τρέλα, την κοινωνική αντίφαση και τον ιδεολογικό ελληνικό αχταρμά.

Οι «Ήρωες» εξοργίζονται με το ψεύτικο και αναζητούν το γέλιο, την αλήθεια και το λυρισμό. Είναι μια «συμμορία» προπονημένων performers με στόχο να ικανοποιήσει απόλυτα την ανάγκη των θεατών για συγκίνηση και αυθεντικό γέλιο.Οι

«Ήρωες» είναι μια παράσταση για αυτά που ψάχνουμε, για αυτά που τολμάμε, για το σήμερα, ένα δίωρο δώρο στη ρουτίνα, ένα ελληνικό καμπαρέ.

Μια παράσταση που αναζητά την αλήθεια μέσα από το παιχνίδι των λέξεων δίνει ένα διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα. Στη σκηνή οι Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνος Καϊκής, Βίκη Καρατζόγλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Γιώργος Μυλωνάς, Ματίνα Νικολάου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ερμηνεύουν με το μοναδικό τους τρόπο τα κείμενα της Ελένης Γκασούκα.