Δείτε δωρεάν 6 γαλλικές ταινίες στο σπίτι σας

Όλες είναι πρόσφατες παραγωγές και έχουν ελληνικούς υπότιτλους


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
8:54
19/05/2020
Δείτε δωρεάν 6 γαλλικές ταινίες στο σπίτι σας
3
loading

Ένα online φεστιβάλ γαλλικού κινηματογράφου θέλει να μας φέρει σε επαφή με σύγχρονες γαλλικές δημιουργίες, που έχουν παιχτεί μάλιστα κατά καιρούς σε ελληνικά φεστιβάλ.

Το MyFrenchFilmFestival, η ετήσια online πλατφόρμα της UniFrance, εγκαινίασε το πρόγραμμα «Stay Home», προσφέροντας εντελώς δωρεάν αμέτρητες μικρού μήκους, αλλά και 20 μεγάλου.

Από αυτές, οι 6 περιλαμβάνουν και ελληνικούς υπότιτλους, έχοντας προβληθεί στη χώρα μας σε κινηματογραφικά φεστιβάλ και άλλες διοργανώσεις.

Θα είναι διαθέσιμες ως και τις 25 Μαΐου.

Αναζητήστε τες με τους τίτλους τους: «La Vierge, les Coptes et moi» (2011), «Le jour des corneilles» (2012), «Comment j'ai détesté les maths» (2013), «Ava» (2017), «Crash Test Aglaé» (2017) και «Diane a les épaules» (2017)...

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ANGELOS PAP

  ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ CC ( choose captions)

 2. avatar Parkis

  Αγαπητέ \"ταινίες \" ψυχραιμία!
  2. Στο κατω μέρος της ταινίας κάτω κάτω δεξιά δεξιά, αν πατήσεις την οθόνη στιγμιαία βγαίνει, μεταξύ άλλων, μια ένδειξη CC
  Πάτα αυτή την ένδειξη και θα δεις πάνω από 12 επιλογές υποτίτλων.
  Πάτα ΕΛΛΗΝΙΚΆ και θα σου βγουν ελληνικοί υπότιτλοι.
  Οσο για το beast, είμαι ένας απο τους αυστηρούς κριτές του γιατί είναι παπαδοκάναλο σε μια εποχή πρωτοφανούς επιστημονικής προόδου και επίσης στον κορωνοϊο τα δραματοποιούσε αλλά γενικά είναι σωστή η πληροφόρηση και αρκετά γρήγορη.
  Με εξαίρεση αυτά τα δύο σημεία (που είναι τραγικά άθλια) είναι πολύ καλό σαιτ ενημέρωσης!

 3. avatar Ταινίες

  Καλό θα ήταν πριν δημοσιεύσετε ένα άρθρο να ελέγξετε εάν οι πληροφορίες που αναφέρετε είναι σωστές. Οι ταινίες που λέτε ότι έχουν Ελληνικούς υπότιτλους ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ...!!! και είναι η δεύτερη φορά που σε κάποιο δημοσίευμα σας έχετε λανθασμένη πληροφόρηση... Μάλλον κάνετε παρέα με τους πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν και κολλήσατε. Κρίμα και σας θεωρούσα αξιόπιστους, αλλά βλέπω ότι δεν διαφέρετε από τους υπόλοιπους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει