Οι περισσότεροι ξέρουν τους drive in κινηματογράφους μέσα από τις ταινίες καθώς αυτά μεσουρανούσαν τις δεκαετίες του ‘50 και του ‘60.

Τώρα, φαίνεται πως τα drive in σινεμά επιστρέφουν λόγω των συνθηκών που έχει επιβάλλει ο κορονοϊός και τα δεδομένα της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Αθενς Ντράιβ-Ιν», φαίνεται πως και η Αθήνα θα αποκτήσει το πρώτο drive-in, δηλαδή έναν κινηματογράφο αυτοκινήτων μετά από δεκαετίες.

Στη σελίδα, η οποία εμφανίστηκε χθες στον ιντερνετικό αέρα, υπάρχει ένα ρολόι το οποίο μετρά αντίστροφα 17 μέρες, δηλαδή μέχρι και την 1η Ιουνίου όποτε και θα επιτραπεί η λειτουργία των θερινών κινηματογράφων και φαίνεται πως προαναγγέλει το άνοιγμα ενός υπαίθριου σινεμά για αυτοκίνητα με το όνομα «Αθενς Ντράιβ-Ιν».

Μάλιστα, στη σελίδα, υπάρχει μήνυμα προς το κοινό να καταχωρήσει την ηλεκτρονική του διεύθυνση ώστε να εξασφαλίσει μια από τις πρώτες διαθέσιμες θέσεις.

Ωστόσο, ούτε στην αντίστοιχη σελίδα του «Άθενς Ντράιβ-Ιν» στο facebook υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη τοποθεσία του υπαίθριου κινηματογράφου ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.