Η νέα κωμωδία που μας έφερε το Netflix στις 13 Μαΐου είναι φτιαγμένη από την εταιρία παραγωγής του Άνταμ Σάντλερ, τη Happy Madison.

Κι έτσι είναι φτιαγμένη από τα ίδια υλικά που σκαρώνονται οι κωμωδίες του Σάντλερ, χωρίς να έχει όμως τον ίδιο στα καρέ της.

Είναι όμως ανάλαφρη και διασκεδαστική με τον τρόπο του ιδιαίτερου κωμικού, χωρίς να προβληματίζει ή να θέτει μεγάλα και δισεπίλυτα ζητήματα.

Άσε που νιώθεις πως είναι μια ταινία φτιαγμένη μόνο και μόνο για να σε πάει στη Χαβάη!

Ο Ντέιβιντ Σπέιντ παίζει τον Τιμ Μόρις, ο οποίος κλαίει ακόμα για τη χαμένη του αρραβωνιαστικιά. Και πριν φύγει για επαγγελματικό ταξίδι καλεί μαζί του μια τύπισσα που γνώρισε στο αεροδρόμιο και πίστεψε πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

Μόνο που στην πραγματικότητα καλεί λάθος τύπισσα, μια εκκεντρική γυναίκα που είχε γνωρίσει σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Απ’ όπου μας έρχεται εξάλλου και ο τίτλος «Η Λάθος Μίσι».

Σεναριογράφος είναι ο άνθρωπος που γράφει τις ιστορίες του Άνταμ Σάντλερ. Ο οποίος λείπει από την ταινία, αλλά το πνεύμα του είναι εκεί. Παίζει άλλωστε η γυναίκα του, Τζάκι Σάντλερ, και από την ταινία περνούν ακόμα και οι κόρες του. Όπως και πολλοί από τους ηθοποιούς που τον πλαισιώνουν μονίμως.

«Η Λάθος Μίσι» είναι από αυτές τις ένοχες απολαύσεις που δεν θα πρότεινες σε κάποιον να δει. Γιατί τις βλέπεις μόνος και γελάς και δεν το λες σε κανέναν!