Η κυκλοφορία του LP «ChangesNowBowie» του David Bowie ήταν προγραμματισμένη για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλιοπωλείων (Record Store Day 2020) στις 18 Απριλίου. Ο κορονοϊός όμως χάλασε τα σχέδια, η μέρα μετατέθηκε να εορταστεί στις 20 Ιουνίου όμως ένα σπάνιο βίντεο κλιπ του αγαπημένου καλλιτέχνη βγαίνει στη δημοσιότητα.

Ο λόγος για το «Repetition ’97», μια εκδοχή του 1997 του τραγουδιού από το άλμπουμ «Lodger» του Bowie, στο βίντεο κλιπ του οποίο ο David παρουσιάζεται «παραμορφωμένος».

Το βίντεο κλιπ ετοιμάστηκε από τον Tim Pope κατά τη διάρκεια προβών του Earthling στο Χάρτφορντ της Πολιτείας του Κονέκτικατ αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το «ChangesNowBowie» ηχογραφήθηκε αρχικά από το BBC προς τιμήν των 50ών γενεθλίων του τραγουδιστή, στις 8 Ιανουαρίου του 1997. Οι λιτές, ως επί το πλείστον με ακουστική κιθάρα εκδοχές των τραγουδιών του – μεταξύ των οποίων, το δικό του «Aladdin Sane» αλλά και το «White Light/White Heat» των Velvet Underground – ηχογραφήθηκαν στα Looking Glass Studios της Νέας Υόρκης, τον Νοέμβριο του 1996.