Υπάρχουν στιγμές στη μακρά πλέον καθημερινότητα στο σπίτι που δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις για να απασχολήσεις τα παιδιά.

Και τότε έρχεται το Netflix!

Η steaming υπηρεσία έχει πλούσιο περιεχόμενο και για τους μικρούς μας φίλους, κινούμενα σχέδια και ταινίες για όλη την οικογένεια δηλαδή για κείνο το απογευματάκι που τα έχεις κάνει όλα. Και δεν φτάνουν προφανώς.

Ανάλαφρα και διασκεδαστικά φιλμ δηλαδή που έχουν κάτι και για τους μικρούς και για τους μεγαλύτερους τηλεθεατές…

«Kung Fu Panda 2» (2011)

Μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στον χώρο των κινουμένων σχεδίων, ο Πο και η Συμμορία των Πέντε ξαναχτυπούν στο αγαπημένο σίκουελ. Τώρα έχουν έναν νέο εχθρό να αντιμετωπίσουν, σώζοντας τόσο την Κίνα όσο και την ίδια την πολεμική τέχνη του κουνγκ φου.

Ο μπαμπάς θα γελάσει με την καρδιά του με τις αναγνωρίσιμες φωνές των Τζακ Μπλακ, Αντζελίνα Τζολί και Ντάστιν Χόφμαν…

«Hugo» (2011)

Ζώντας σε έναν σταθμό του μετρό στο Παρίσι, ένα ορφανό αγόρι γλιτώνει από τον άγριο σταθμάρχη, γνωρίζεται με έναν θρυλικό σκηνοθέτη και βρίσκει το κλειδί της μοίρας του. Αυτά θα δείτε στην εμπνευσμένη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, μια εντυπωσιακή οπτικά εμπειρία που σάρωσε στα Όσκαρ, αποσπώντας πέντε αγαλματίδια…

«Μίνι Πράκτορες» (2001)

Μπορεί οι γονείς τους να είναι μυστικοί πράκτορες, εδώ όμως οι όροι αντιστρέφονται, καθώς είναι οι μικροί Κάρμεν και Τζούνι αυτοί που πρέπει να τους σώσουν από τα διαβολικά χέρια του Αλεξάντερ Μίνιον. Η πρώτη επιτυχία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ είναι γεμάτη από υπέροχα gadgets, τρελούς κακούς και αποστολές όπου οι ήρωες είναι τα παιδιά…