Το Netflix έχει κάτι για τον καθένα και σίγουρα πολλές και «πιπεράτες» σκηνές να σε κρατούν καθηλωμένο στον καναπέ.

Δεν είναι φυσικά χώρος πορνογραφικού περιεχομένου και οι σειρές του μπορεί να έχουν γερές δόσεις σεξ και λαγνείας, αυτό δεν σημαίνει όμως πως εξαντλούνται εκεί.

Ούτε και τις βλέπουμε μόνο γι’ αυτό!

Αν πάντως αναζητάς άφθονες στιγμές ερωτισμού, σεξουαλικών τριγώνων, ακόμα και οργίων, να προς τα πού πρέπει να κινηθείς.

Αφήνοντας δηλαδή το «Sex Education» («Σεξουαλική αγωγή») κατά μέρος…

«Sense8»

Οι δύο σεζόν της σειράς των Λάνα και Λίλι Γουατσόφσκι (του «Matrix») είναι πρωτότυπη και έξω από τα καθιερωμένα. Οχτώ άνθρωποι βιώνουν μέσω τηλεπάθειας ίδια πράγματα, καθώς συνδέονται πνευματικά και σωματικά. Φρέσκια ματιά και εντελώς ιδιαίτερη, θα εντυπωσιαστείς από το πόσες σκηνές… οργίων περιέχει.

«Orange Is the New Black»

Γνωστή για τις «πικάντικες» σκηνές ομοφυλοφιλικού έρωτα, ήταν μια από τις σειρές που άλλαξε τη μοίρα του Netflix και του πρωτότυπου περιεχομένου του. Όσα συμβαίνουν σε αυτή τη γυναικεία φυλακή έκαναν πολλούς να ιδρώνουν και να ξεφυσούν. Ειλικρινές και γνήσιο στην απεικόνιση του εγκλεισμού, βρίσκει διέξοδο στη σεξουαλική δυναμική σχέσεων και παιχνιδιών εξουσίας…

«The Vampire Diaries»

Οι βρικόλακες είναι σέξι, όπως ξέρουν όλοι όσοι είδαν το «True Blood», και αυτό ακριβώς μας ξαναλέει η σειρά που έχει το σέξι στα γεννοφάσκια της. Εξουσία, δύναμη, αποπλάνηση και σεξ, πολύ σεξ. Σαν περιπλάνηση από κρεβάτι σε κρεβάτι είναι και για 8 μάλιστα σεζόν!