Έχουμε χρόνια να ακούσουμε τη Δήμητρα Γαλάνη σε ένα σχετικώς μικρό και άμεσο χώρο όπως εκείνον του πειραιώτικου Passport, και μάλιστα μόνη… Αυτό, λοιπόν, θα συμβεί, και σχετικώς σύντομα, καθώς μόλις ανακοινώθηκαν τέσσερα live της (23 & 30/1 και 6 & 13/2), ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με γενικό τίτλο «Αλλιώς», σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα περιλαμβάνει τα νέα της τραγούδια, αλλά και στιγμές από την πλούσια δισκογραφία της. Ο τίτλος «Aλλιώς», τόσο του δίσκου, όσο και του προγράμματος, προετοιμάζει για μία νέα προσέγγιση στο υλικό της και η σύνθεση της μπάντας της (Σεραφείμ Γιαννακόπουλος -τύμπανα, Λάμπης Κουντουρόγιαννης -ηλεκτρική κιθάρα, Νίκος Μέρμηγκας- λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα, Σπύρος Μάνεσης -πιάνο, Στέλιος Προβής- μπάσο) δίνει μία ιδέα για τον νέο της ήχο. Περισσότερα επί σκηνής του Passport.

Πηγή: tospirto.net

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.