Αντί να ψάχνεις σειρές και σειρές για να γεμίσεις τον άφθονο χρόνο σου, μπορείς να αλλάξεις στρατηγική και να επιλέξεις μία που θα κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Κι εδώ δεν έχουμε απλά μια σειρά για να περνά η ώρα, αλλά μια ιστορική σειρά που… φτάνει ως τις μέρες μας.

Για το «Σταρ Τρεκ» ο λόγος, που το Netflix έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τρεις σειρές του με… πολλούς κύκλους.

Όλα ξεκινούν από το ιστορικό «Σταρ Τρεκ» του 1966, που απλώνετται σε 3 σεζόν παρακολουθώντας τις περιπέτειες του κυβερνήτη Κερκ, του Σποκ και του πληρώματος του Εντερπράιζ, όσο ταξιδεύει στο Διάστημα εξερευνώνοντας νέους κόσμους.

Η εμβληματική πρωτότυπη σειρά του Τζιν Ροντενμπέρι με τους Γουίλιαμ Σάτνερ και Λέοναρντ Νίμοϊ είχε και συνέχεια το 1987, το «Σταρ Τρεκ: Η Επόμενη Γενιά».

Αυτή απλώθηκε σε 7 σεζόν (ως το 1993) φέρνοντάς μας σε επαφή με Κλίνγκον, Ρωμυλιανούς, ψυχοπαθή ανθρωποειδή και με άλλες εξωγήινες φυλές. Ήταν το πρώτο spin-off του «Σταρ Τρεκ», με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Στιούαρτ ως Πικάρντ, και για πολλούς η καλύτερη σειρά του saga.

Περίμενε δεν τέλειωσε! Το Netflix έχει και το πρόσφατο «Σταρ Τρεκ: Ντισκάβερι» του 2018, που σε 2 κύκλους επιχειρεί να μας πει τι συνέβη έπειτα από έναν αιώνα ειρήνης μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Αυτοκρατορίας Κλίνγκον.

Το σενάριο και την παραγωγή του «Σταρ Τρεκ: Ντισκάβερι» υπογράφει μάλιστα ο Ροντ Ροντενμπέρι, γιος του αυθεντικού δημιουργού του «Σταρ Τρεκ».

«Σταρ Τρεκ» για μια ζωή δηλαδή…