Τα βλέπεις όλα διπλά χωρίς να έχεις πιει ούτε γουλιά;

Η διπλωπία είναι ένα οφθαλμολογικό σύμπτωμα ιδιαίτερα ενοχλητικό, γνωστό ως διπλή όραση. Με απλά λόγια σημαίνει ότι τα βλέπεις όλα διπλά. Τα αίτια της διπλωπίας ποικίλουν. Συνήθως το αίτιο είναι μυϊκό ή νευρικό.

Η πολύ απλά έχεις μπει στο efood!

Γιατί στο Efood, μέχρι 23 Φεβρουαρίου θα παραγγέλνεις ό,τι θέλεις, και θα σου έρχονται διπλά! Όχι δεν είναι οφθαλμαπάτη, ούτε κάποιο σύμπτωμα που πρέπει να κοιτάξεις! Οι πρόσφερες 1+1 επέστρεψαν! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood και να πατήσεις το φίλτρο 1+1. Έπειτα, ψάξε να βρεις 1+1 προσφορές για φαγητό ή καφέ σε χιλιάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Χρωστάς στον κολλητό κέρασμα; θέλει το κορίτσι καφεδάκι; Ε δεν σου άνοιξε και εσένα η όρεξη; Παίξτο large με την υποστήριξη του efood! Αφού το ξέρεις το efood είναι εδώ και πάντα φροντίζει να είσαι χαρούμενος, μα πάνω απ’ όλα χορτάτος!

Με τρεις μόνο κινήσεις μπορείς να έχεις στην πόρτα σου ό,τι ώρα θες το φαγητό που ονειρεύεσαι στη διπλάσια ποσότητα! Είναι εξαιρετική πολυτέλεια να έχεις κάποιον να σου μαγειρεύει ακριβώς ό,τι θες, ακριβώς όπως το θες και να στο φέρει εκεί ακριβώς που βρίσκεσαι. Και είναι ακόμη πιο απίστευτη πολυτέλεια να παραγγέλνεις δύο και να πληρώνεις ένα!

To Φεβρουάριο εξάλλου κάνει κρύο, άρα καιρός για δύο. Μην αφήνεις το καπουτσίνο σου single παρήγγειλε του παρέα! Μην ξεχνάς ότι στις 14 του μηνός είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η οποία απαιτεί να είναι όλα ζευγάρια! Μπες 1+1 από το efood και φτιάξε στο άλλο σου μισό το δείπνο της ζωής του. Και με τα χρήματα που κερδίζεις παίρνεις και το δώρο! Θα γίνεις ο καλύτερος Βαλεντίνος. Και δεν χρειάζεται να το μάθει κανείς.

Stay alert, ώστε να επωφεληθείς της προσφοράς σε κάθε ευκαιρία. Είσαι στο γραφείο και βλέπεις ότι ο διπλανός σου ετοιμάζεται να παραγγείλει; Άδραξε τη στιγμή! Πρότεινε να παραγγείλεις εσύ, μπαίνεις efood 1+1, πληρώνει αυτός και τρως και εσύ!

Και μην ξεχνάς για να επωφεληθείς από την προσφορά 1+1 δεν χρειάζεται να είσαι με παρέα,  αλώστε ποιος χορταίνει μόνο με μία πίτα γύρο; Φάε όσο θέλεις, κερνάει το efood! Χειμώνας είναι εξάλλου. Γυμναστική από το Μάρτιο.

Αυτό είναι Στόρι!

Αν τώρα έχεις ήδη πάει στο γιατρό, παρήγγειλε 1+1 από το efood και βρείτε τα έτσι!