Η γαλλική patisserie Troufa Bread & Chocolate δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει καθιερωθεί, από όλους εκείνους που αναζητούν ποιοτικές γωνιές γευστικής απόλαυσης ικανές να σε μεταφέρουν σε ευρωπαϊκούς φούρνους και café του Παρισιού, της Βιέννης, του Μιλάνο και δεκάδων άλλων προορισμών, με μυρωδιές που εξιτάρουν και πειρασμούς που προκαλούν.

Από τα πρώτα λεπτά που θα μπείτε στο προσεγμένο κατάστημα της Δροσιάς όλες οι αισθήσεις σας διεγείρονται ταυτόχρονα. Μυρίζετε φρέσκα αρτοσκευάσματα, φρεσκοκομμένο καφέ και χυμούς, αχνιστές σοκολάτες, ενώ παράλληλα μια πανδαισία γεύσεων περνά από μπροστά σας και προκαλεί την φαντασία.

Είτε καθίσετε, είτε πάρετε βιαστικά κάτι στο χέρι ή για το σπίτι το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντάξετε αυτό το μέρος στα αγαπημένα σας για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση. Άλλωστε, το επόμενο βήμα είναι να αντιληφθείτε πως εδώ τα «φρέσκα υλικά» πρωταγωνιστούν, ο φούρνος ψήνει 24 ώρες το 24ωρο μικρές ποσότητες και η φιλοσοφία του «daily and fresh» τηρείται πιστά. Τότε ακριβώς είναι που θα γίνεται θαμώνας και θα το αγαπήσετε.

Τι γίνεται όμως φέτος τα Χριστούγεννα; Γιατί το Troufa χαρακτηρίζεται Winter Wonderland με motto ”tis the season” και τι κάνει μικρούς και μεγάλους να το επισκέπτονται φανατικά; Καταρχάς, ερχόμενοι στον χώρο του θα εντυπωσιαστείτε από τον φαντασμαγορικό στολισμό. Να σημειωθεί επίσης πως ο εξωτερικός χώρος είναι πλήρως ανανεωμένος. Αμέτρητα φωτάκια και στολίδια καθιστούν το μέρος αυτό, ένα από τα πιο ζεστά και όμορφα «χριστουγεννιάτικα χωριά» της πόλης!

Σόμπες με φλόγα, κουβερτούλες και gluhwein σας μυούν απευθείας στο κλίμα… Τα μοναδικά εορταστικά γλυκά και οι γευστικές δημιουργίες προστίθενται στην εμπειρία που θα ζήσετε.

Από παραδοσιακά όπως κουραμπιέδες, μελομακάρονα και δίπλες, έως τα φανταστικά gingerbread σπιτάκια (από μπισκότο και από σοκολάτα ανάλογα με τα γούστα), τα πεντανόστιμα panettone σε διάφορες παραλλαγές (είτε ατομικά, είτε μεγάλα), τους λαχταριστούς σοκολατένιους Άγιους Βασίληδες, τα μπισκότα με ζαχαρόπαστα στολισμένα με εορταστικό θέμα, αλλά και τα γλυκά με κάστανο όπως το εμβληματικό Mont Blanc, όλα συνομωτούν στο να σας βάλουν σε πειρασμό του τι να πρωτοδοκιμάσετε. Φυσικά, στα highlights παραμένει το δημοφιλές του brunch.

Τα happenings ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν θα λείψουν, και όπως κάθε χρόνο θα είναι εντυπωσιακά ιδίως για τους μικρούς μας φίλους. Το τι ακριβώς σας περιμένει, παραμένει πάντα μυστικό, όμως είναι πλέον «κοινό μυστικό» πως θα σας μαγέψει!

Tip: Το Troufa Bread & Chocolate αναλαμβάνει και εταιρικά δώρα, άκρως προσωποποιημένα και tailor made. Από συνθέσεις με χειροποίητα και προσωποποιημένα γλυκά, κεριά, κρασιά κοκ έως πρωτότυπες προτάσεις που θα σας εκπλήξουν, εκπροσωπεί μια πρόταση ξεχωριστών εταιρικών δώρων που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Πληροφορίες

Καθημερινά: 07.00-23.00

Λεωφ. Θησέως 4, Δροσιά, τηλ. 21 08000950,

troufadaily.gr