Ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία συναντιούνται επί σκηνής και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο έλληνα συνθέτη Απόστολο Καλδάρα σε μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα. Η συναυλία διοργανώνεται το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:30.

Με την εμφάνιση αυτή ολοκληρώνεται ο κύκλος συναυλιών που ξεκίνησε με παραστάσεις τον Απρίλιο στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία με πάνω από 20 εμφανίσεις σε πόλεις της Ελλάδας.

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Στη Σκιά Των Βράχων 2013». Στο αφιέρωμα θα ερμηνεύσουν τα έργα «Μικρά Ασία» σε στίχους Πυθαγόρα και «Βυζαντινός Εσπερινός» σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, καθώς και μια επιλογή απ’ τα αθάνατα, λαϊκά τραγούδια του συνθέτη.

Η «Μικρά Ασία» είναι ένα ολοκληρωμένο μουσικό έργο το οποίο μεταφέρει αριστουργηματικά, μνήμες, εικόνες και ήχους από τα τραγικά γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής, των αλησμόνητων πατρίδων, της προσφυγιάς, αλλά και τραγούδια λαϊκά του συνθέτη, βασισμένα στην παράδοση, τραγούδια της μνήμης, της χαράς και του πόνου.

Τους Γιώργο Νταλάρα και Γλυκερία συνοδεύουν επί σκηνής 12 εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία στις 14 Σεπτεμβρίου γίνεται στα καταστήματα PUBLIC.