Η Ευανθία Ρεμπούτσικα την Δευτέρα στον Κήπο του Μεγάρου

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
0:17
20/07/2013
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα την Δευτέρα στον Κήπο του Μεγάρου
loading

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι - με λίγα λόγια - η μουσική παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «To αστέρι κι η ευχή» και η πρόταση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για την πανσέληνο του Ιουλίου. Μια παράσταση που κατέκτησε την αγάπη του κόσμου και γέμισε ασφυκτικά τις πρόσφατες εμφανίσεις της δημοφιλούς μουσικού στο Gazarte στην Αθήνα.

Με φόντο την πανσέληνο το βράδυ της Δευτέρας (22 Ιουλίου), η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η συνθέτης με το κόκκινο βιολί, θα βρεθεί στον Κήπο του Μεγάρου και θα αφηγηθεί μουσικές ιστορίες φορτισμένες με συναίσθημα. Με κανονάκι, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, και βιολί, με αγαπημένες μελωδίες και μουσική από το «Αστέρι και την ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου», την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak», με ένα πρόγραμμα λιτά δομημένο που στις κορυφαίες του στιγμές γίνεται μοιραία «διαδραστικό».

Οι μουσικοί που θα συνοδεύσουν την Ευανθία Ρεμπούτσικα στη σκηνή είναι οι: Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν), Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο), Άγγελος Παπαδάτος (κόντρα μπάσσο), Νίκος Παπαβρανούσης (τύμπανα).

Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 ευρώ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει