Στάση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κάνουν απόψε οι θρυλικοί Scorpions, στο πλαίσιο της-τελευταίας, όπως έχουν ανακοινώσει- περιοδείας τους με τίτλο «Get your sting and blackout World Tour 2010».

Αφετηρία τους ήταν στις 7 Μαΐου η Γερμανία και ακολούθησαν συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Μετά την Αθήνα θα βρεθούν στη Σόφια (9 Οκτωβρίου) και στην συνέχεια τη Μολδαβία, τη Γαλλία, την Ουκρανία, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο ξανά τη Γερμανία με δύο συναυλίες, εκ των οποίων η τελευταία 27 Νοεμβρίου, θα γίνει στο Ντόρτμουντ.

Η ιδέα της διάλυσης των Scorpions προέκυψε μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου τους άλμπουμ, του «Sting in the tail», όπως είπε ο Κλάους Μάινε, καθώς το συγκρότημα συμπληρώνει 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας. Από το 1969 μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες άλμπουμ με πωλήσεις που ανέρχονται σε 20 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Όσοι θέλουν να δουν τους Scorpions για τελευταία φορά μπορούν να βρουν ακόμα εισιτήρια κάποιων κατηγοριών. Πωλούνται στα Tickethouse, στα Public, στα Village Cinemas και στην ηλεκτρονική σελίδα www.ticketarena.gr.

Δείτε βίντεο