Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public σας προσκαλούν σε μια βιωματική παρουσίαση με τον Πρωταθλητή Δημόσιας Ομιλίας και ιδρυτή των theSPEAKERS Απόστολο Κουμαρίνο, με αφορμή το νέο βιβλίο του Robin Sharma To κλαμπ των 5 π.μ.

Ο Απόστολος Κουμαρίνος, μέσα από μια 90λεπτη βιωματική παρουσίαση θα εισάγει τους συμμετέχοντες στη νέα επαναστατική μέθοδο του Robin Sharma, μαθαίνοντας πως:

  • να ξυπνάμε νωρίς νιώθοντας εμπνευσμένοι, εστιασμένοι για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε μέρα
  • να βάλουμε σε πράξη την επιτυχημένη μέθοδο για να έχουμε χρόνο για εξάσκηση, ανανέωση του εαυτού μας και για προσωπική ανάπτυξη.
  • να αρχίζουμε τη μέρα μας ήρεμα και χωρίς άγχος.

Το βιβλίο:

Ο Robin Sharma, ειδικός σε θέματα κορυφαίας ηγεσίας και υψηλής απόδοσης, παρουσίασε την ιδέα του Κλαμπ των 5 π.μ. πριν από είκοσι χρόνια. Μέσα από μια μαγευτική –και συχνά διασκεδαστική– ιστορία για δύο αγνώστους που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους και συναντούν έναν εκκεντρικό μεγιστάνα που γίνεται ο κρυφός μέντοράς τους. Το Κλαμπ των 5 π.μ. θα σας δείξει: Πώς ξεκινούν το πρωινό τους οι σπουδαίες μεγαλοφυΐες, οι τιτάνες των επιχειρήσεων και οι σοφότεροι άνθρωποι του κόσμου, για να παράγουν εκπληκτικά επιτεύγματα. Μια σχεδόν άγνωστη συνταγή που μπορείτε να ακολουθήσετε αμέσως για να ξυπνάτε νωρίς νιώθοντας εμπνευσμένοι, εστιασμένοι και πλημμυρισμένοι με πυρετώδη ορμή ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μέρα.

Το Κλαμπ των 5 π.μ., ένα βιβλίο-μανιφέστο υπέρ της αριστείας, ένας μεγαλοφυής οδηγός παραγωγικότητας και παντοτινός σύντροφος, είναι ένα έργο που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας. Για πάντα.

Ο εισηγητής:

Ο Απόστολος είναι Στέλεχος Επιχειρήσεων, Πρωταθλητής Δημόσιας Ομιλίας και ερασιτέχνης Υπερμαραθωνοδρόμος.

Ολοκληρώνοντας το MBA του στο Nottingham Business School συνίδρυσε 2 ρητορικούς ομίλους, διακρίθηκε ως Πρωταθλητής Αυθόρμητου λόγου σε διαγωνισμό Δημόσιας Ομιλίας και το 2018 ίδρυσε τους theSPEAKERS – Τον 1ο χώρο προσωπικής ανάπτυξης που εστιάζει στη Δημόσια Ομιλία στην Ελλάδα.

Εργάζεται ως International Sales Manager έχοντας ταξιδέψει σε 33 χώρες σε 4 Ηπείρους. Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει επιτυχώς 9 μαραθώνιους & υπερμαραθώνιους αγώνες σε άσφαλτο & βουνό.

Πληροφορίες

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στις 19:00

Αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος, Καραγιώργη Σερβίας 1, Αθήνα

Είσοδος Ελεύθερη (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Ώρα προσέλευσης: 18:30