Η ξεχωριστή συμβουλή του Σωτήρη Μουστάκα στον Πέτρο Ξεκούκη

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως την έχει κρατήσει σαν φυλαχτό


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
5:50
15/08/2019
Η ξεχωριστή συμβουλή του Σωτήρη Μουστάκα στον Πέτρο Ξεκούκη
loading

Ο Πέτρος Ξεκούκης έχει κρατήσει μια συμβουλή του Σωτήρη Μουστάκα, ως... φυλαχτό και μίλησε για αυτή σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open και τόνισε: «Έχω περάσει πολλές δύσκολες στιγμές, πολλές ήττες, όχι θεατρικά, μόνο τηλεοπτικά. Μου είχαν δώσει το σενάριο και μου είχαν πει “περίμενε, ξεκινάμε”. Περίμενα, περίμενα, περίμενα. Κάποια στιγμή πήρα και ρώτησα τον σκηνοθέτη και μου είπε ότι είχαν ήδη ξεκινήσει και ότι η παραγωγή αποφάσισε να πάρει έναν άλλο συνάδελφο.» είπε και πρόσθεσε:

«Από τον Σωτήρη Μουστάκα έχω κρατήσει την πιο σημαντική συμβουλή. Όταν κάποτε μου έδωσαν έναν ρόλο σε μια ταινία, του είπα “ο ρόλος είναι μικρός, τι να κάνω;”. Και μου λέει “εσύ θα κάνεις αυτό που λέει ο Βουτσάς σε μια ταινία, μέχρι να τρουπώσεις. Τρούπωσε και παίξε, παίξε και θα σε μάθει ο κόσμος και θα σε ζητήσουν οι παραγωγοί, θα σε αναζητάνε οι σκηνοθέτες κι έτσι θα δουλεύεις”. Με τον Σωτήρη δουλέψαμε 11 σεζόν, ερχόταν σπίτι μου, πήγαινα σπίτι του, κάναμε πάρα πολλή παρέα. Ήμασταν κολλητοί εγώ, ο Μουστάκας, ο Τσάκωνας, ο Τσιβιλίκας, ο Καπετάνιος και ο Ευρυπιώτης», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει