Μία συναρπαστική περιπέτεια μίας εξωφρενικά απλής στον σχεδιασμό ληστείας βασισμένη σε πραγματικά περιστατικά κεντρίζει το ενδιαφέρον, την ώρα που ο παραγωγός των «Σήμα Κινδύνου», «Το Αυτό» και «Η Κατάρα» επιστρέφει με μια ακόμα ανατριχιαστική ταινία τρόμου που θα κόψει την ανάσα.

Η Ληστεία της Μαφίας (Vault)

Περιπέτεια, 99’

Σκηνοθεσία: Τομ ΝτεΝούτσι

Πρωταγωνιστούν: Τσαζ Παλμιντέρι, Γουίλιαμ Φορσάιθ, Κλάιβ Στάντεν, Σαμίρα Γουάιλι, Θίο Ρόσι, Ντον Τζόνσον

1975. Μία συμμορία από μικροεγκληματίες αποπειράται να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στην πιο μικρή πολιτεία των ΗΠΑ, το Ρόουντ Άιλαντ.

Polaroid

Τρόμου, 88’

Σκηνοθεσία: Λαρς Κλέβμπεργκ

Πρωταγωνιστούν: Μαντλέν Πετς, Χαβιέρ Μποτέτ, Κέιτι Στίβενς, Κάθριν Πρέσκοτ, Γκρέις Ζαμπρίνσκι, Μιτς Πιλέτζ

Η μοναχική έφηβη Μπερντ Φίτσερ δεν έχει ιδέα για τα κρυφά μυστικά που τυλίγουν τη vintage Polaroid φωτογραφική μηχανή που βρήκε τυχαία. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι όλοι όσοι φωτογραφίζει βρίσκουν τραγικό θάνατο. O εφιάλτης μόλις ξεκίνησε. Από τον παραγωγό των επιτυχημένων σειρών ταινιών τρόμου «Σήμα Κινδύνου» και «Η Κατάρα».

Σεξ και ψυχανάλυση (Sibyl)

Γαλλικό δράμα, 100’

Σκηνοθεσία: Ζιστίν Τριέ

Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Σάντρα Χίλερ, Γκασπάρ Ουλιέλ

Η Σιμπίλ είναι μια ψυχοθεραπεύτρια που έχει κουραστεί να κάνει αυτή τη δουλειά και αποφασίζει να τα παρατήσει και να επιστρέψει σε αυτό που την παθιάζει όσο τίποτα, την συγγραφή.

Όμως η τελευταία της ασθενής, η Μαργκό, μια μπερδεμένη ανερχόμενη ηθοποιός αποδεικνύεται ότι αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πηγή έμπνευσης για το βιβλίο της. Ενθουσιασμένη σε βαθμό εμμονής, η Σιμπίλ εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην θυελλώδη ζωή της Μαργκό.

Ποια νομίζεις ότι είμαι (Celle que Vous Croyez)

Γαλλικό δράμα, 101’

Σκηνοθεσία: Σαφί Νεμπού

Πρωταγωνιστούν: Ζιλιέτ Μπινός, Νικόλ Γκαρσιά, Φρανσουά Σιβίλ

Η μοναδική Ζιλιέτ Μπινός σε ένα καλοκουρδισμένο θρίλερ που θέλει να αφηγηθεί μια επίκαιρη ιστορία για τον χρόνο που περνά, τις σχέσεις και την ερωτική επιθυμία, στην εποχή όπου βασιλιάς είναι ένας: το Διαδίκτυο.