Το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Game of Thrones κέρδισε τον τίτλο του πιο πειρατικού σόου στην τηλεόραση, με περισσότερα από ένα εκατομμύριο shares και downloads μόλις την πρώτη ημέρα! Οι δράκοι έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν και τα πράγματα έξω από το τείχος έχουν αρχίσει να αγρεύουν.

Ας θυμηθούμε λοιπόν κάποιες αστείες στιγμές της πρώτης σεζόν μέσα από κάποια gifs. Η ιστορία ξεκινά με το μεθύστακα βασιλιά Robert Baratheon, ο οποίος ελέγχει τα επτά βασίλεια.

Η σέξι γυναίκα του Cersei, ωστόσο, το μόνο που θέλει είναι ο οίκος Lannister να πάρει την εξουσία.

Η Cersei, όταν δεν πίνει, κοιμάται με τον… αδερφό της.

Οι δυο τους δεν θέλουν να αποκαλυφθεί το μυστικό τους γι αυτό ρίχνουν τον Bran Stark, ο οποίος τους έπιασε «στα πράσα», από το παράθυρο.

Για την πτώση, όμως, κατηγορείται ο νάνος αδερφός του Jamie, ο Tyrion Lannister.

Πέρα από τη δολοφονία που βασιλιά, που σχεδίασε η γυναίκα του Cersei, ο νέος βασιλιάς Joffrey διψάει για αίμα και διατάζει τον αποκεφαλισμό του Ned Stark.

Το καλύτερο highlight, το χαστούκι του θείου Tyrion στον Joffrey.

Ο Rob Stark ετοιμάζεται να εκδικηθεί τους Lannisters για το θάνατο του πατέρα του.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του θρόνου μπαίνει και ο Stannis, αδερφός του Robert Baratheon.

Στο μεταξύ η Danerys και ο πρίγκιπας Viserys ετοιμάζονται να διεκδικήσουν και αυτοί το θρόνο με τη βοήθεια των Dothraki.

Έτσι η Danerys παντρεύεται τον αρχηγό τους Khal Drogo, ο οποίος βγάζει τον Viserys από το παιχνίδι. Αφού πεθαίνει και ο αρχηγός Khal Drogo γεννιούνται οι δράκοι της Danerys.

Στα βόρεια του Γουέστερος, όπου το τείχος φυλάσσεται από τη Νυχτερινή Φρουρά, την εμφάνισή του κάνει και ο Jon Snow. Ο Snow σε μία περιπέτειά του έξω από το τείχος γνωρίζεται και οργανώνεται στις τάξεις των Wildlings.

Στο τέλος της δεύτερης σεζόν ένα πράγμα γίνεται ξεκάθαρο: Όλοι θα έπρεπε να είχαν ακούσει τον Ned Stark γιατί ο χειμώνας έρχεται…