Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τη μεγάλη συναυλία που περιμένουν όλοι χέβι μεταλ φανς στην Ελλάδα. Αυτή των thrash metal «πατέρων» το ερχόμενο Σάββατο, 13 Ιουλίου.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η συναυλία των Slayer μαζί με τους Rotting Christ, Leprous και Suicidal Angels, θα γινόταν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ωστόσο με ανακοίνωση της διοργανώτριας η συναυλία των Slayer στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, άλλαξε χώρο διεξαγωγής και μεταφέρθηκε στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Η επίσημη τοποθέτηση της διοργανώτριας εταιρείας High Priority έχει ως εξής:

«Θέλοντας να τιμήσουμε τους Slayer και τους Έλληνες φαν και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις μιας εμφάνισης τέτοιου μεγέθους, το AthensRocks μεταφέρεται στο Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”.
Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης” για να φωνάξουμε μαζί, για μία τελευταία φορά SLAYEEEEEER!

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP και HIGH PRIORITY θα ενημερωθούν μέσω e-mail με τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρόσβασή τους στον χώρο».

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας και μετά από πολλά σχόλια που γράφτηκαν στα social media από τους οπαδούς των Slayer και τους κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας

«Εξαιτίας ειδικών περιστάσεων και με γνώμονα την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών, το AthensRocks μεταφέρθηκε στο πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας.

Το Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ τηρεί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας, για να φιλοξενήσει ένα show αντάξιο του ονόματος των Slayer.

Ασφάλεια: Όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται με πρωταρχικό κριτήριο την ασφάλεια του κοινού, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων.

Κλιματισμός & Εξαερισμός: Ο χώρος διαθέτει λειτουργικό κλιματισμό και εξαερισμό. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν διεξαχθεί στο γήπεδο οι Ολυμπιακοί Αγώνες, διεθνή τουρνουά μπάσκετ, sold out συναυλίες, καθώς ο χώρος ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις τέτοιων διοργανώσεων.

ΑΡΕΝΑ: Ο χώρος του Γηπέδου Μπάσκετ ΟΑΚΑ θα διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα metal φεστιβάλ.
Οι πτυσσόμενες κερκίδες θα αφαιρεθούν και η χωρητικότητα της αρένας θα είναι η προβλεπόμενη από τον αρχικό σχεδιασμό.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα μπορούν να εισέλθουν στην αρένα, αλλά και στις κερκίδες, όπως ίσχυε και στον προηγούμενο χώρο.

VIP: Οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων διατηρούν τα ίδια προνόμια.
Τα VIP εισιτήρια αφορούν σε θέσεις στην κερκίδα των επισήμων και η είσοδός τους θα πραγματοποιείται από την VIP θύρα του γηπέδου.
Αναλυτικός χάρτης θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα.
Στον χώρο για τους κατόχους εισιτηρίων VIP θα λειτουργούν ξεχωριστά Bar και WC.

HIGH PRIORITY TICKETS: Οι κάτοχοι των εισιτηρίων High Priority διατηρούν τα ίδια προνόμια.

Η είσοδός τους θα πραγματοποιηθεί 30 λεπτά πριν ανοίξουν επίσημα οι πόρτες και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το AthensRocks από την αρένα ή τις κερκίδες (εξαιρείται η κερκίδα των VIP).

Αναλυτικός χάρτης με το σημείο εισόδου στο χώρο θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα και περαιτέρω οδηγίες θα αποσταλούν με email.

Μετακίνηση: Η εμφάνιση των Slayer θα ολοκληρωθεί στις 23:00, δίνοντας στους θεατές αρκετό χρόνο για τη χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και τις απαραίτητες μετεπιβιβάσεις.

Πληροφορίες πρόσβασης με τα ΜΜΜ:

ΗΣΑΠ:
Σταθμός Ειρήνη
Τελευταίοι συρμοί
προς Πειραιά: 00:24
προς Ομόνοια: 00:39
προς Κηφισιά: 00:56

Λεωφορεία:
Ε14 (Στάση: Ολυμπιακό Στάδιο / Λεωφόρος Κηφισίας)
Χ14 (Στάση: Ολυμπιακό Στάδιο / Λεωφόρος Κηφισίας)
Α7 (Στάση: Ολυμπιακό Στάδιο / Λεωφόρος Κηφισίας)
550 (Στάση: Ολυμπιακό Στάδιο / Λεωφόρος Κηφισίας)
444 (Στάση: Σπύρου Λούη / Λεωφόρος Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη)
602 (Στάση: Παλ. Τέρμα / Οδός Δωδεκανήσου)

ΑΜΕΑ:
Παρακαλούνται τα ΑμεΑ να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο [email protected] ώστε να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρόσβαση κι εξυπηρέτησή τους.

Parking:
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, θα λειτουργήσουν τα Parking 4, 5 και 6 των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Αναλυτικός χάρτης θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα.

Αλλαγή/επιστροφή εισιτηρίων:

Όπως αναφέρεται ρητά στους όρους των εισιτηρίων, η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης.
Σε μία τέτοια περίπτωση, τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά και δεν εξαργυρώνονται.

Η Αθήνα ροκάρει σε νέο χώρο!
“Come and join us and let’s scream Slayer for one last time!”».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.