Διακόσιες παραστάσεις συμπληρώνει η παράσταση «Κατάδικός μου» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη στο θέατρο Διάνα και οι συντελεστές της παράστασης το γιορτάζουν. Κι αυτή τους τη χαρά θέλησαν να τη μοιραστούν με τους θεατές.

Έτσι, για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου το εισιτήριο προσαρμόζεται στα 15 ευρώ, -μόνο για εκείνη την ημέρα- στις 8 η ώρα, καθώς πριν την έναρξη της παράστασης, θα πραγματοποιηθεί ειδική ολιγόλεπτη εκδήλωση με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Ελένης Ράντου αλλά και όλων των συντελεστών της παράστασης με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για τη δύσκολη πραγματικότητα των Ελλήνων.

Το «Κατάδικός μου» είναι ένα σύγχρονο έργο και μια παράσταση που το κοινό αγάπησε και καταξίωσε, γιατί μίλησε στις καρδιές όλων για τον πόνο της απώλειας, τον πόνο της αποξένωσης. Πόνο που διαχειρίζονται χρόνια τώρα μέσα απ το έργο τους οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Με αυτή την ευκαιρία, οι συντελεστές της παράστασης «Κατάδικός μου» ευχαριστούν όσους τους στήριξαν δύο χρόνια τώρα στηρίζοντας και οι ίδιοι με τη σειρά τους το έργο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», και προσφέροντας μέρος των εισπράξεων αυτής της ημέρας στο επίπονο έργο τους.

Στην παράσταση παίζουν οι: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.