Με τον καιρό να ξαναφτιάχνει σιγά σιγά απολαύστε την έξοδό σας στους πεζόδρομους της πόλης. Καθιερωμένα στέκια σε αυτούς βγάζουν τραπεζάκια έξω και σας καλούν για ανοιξιάτικα απογεύματα και βράδια, παρέα με το αγαπημένο σας ποτό ή cocktail.

Σημεία αναφοράς για τον εκάστοτε πεζόδρομο, αποτελούν ιδανική επιλογή για όλους όσοι αγαπάτε το κέντρο της Αθήνας και δεν το αρνείστε ποτέ όποτε θέλετε να δώσετε ραντεβού με την παρέα.

Tazza

Το μαγαζί- έκπληξη στον πεζόδρομο της Πετράκη, μεταξύ Ερμού και Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας. Ισορροπώντας αρμονικά μεταξύ της ρετρό αισθητικής και της μοντέρνας διάθεσης που χαρακτηρίζει την εκπληκτική διακόσμησή του, πρόκειται για μια all day επιλογή, γεμάτη σχεδόν για πάντα, για καφέ, lunch break ή ένα ποτήρι κρασί το βραδάκι.

Blue Bird

Tο μικροσκοπικό και vintage Blue Bird στον πεζόδρομο της Ηπίτου, λίγα βήματα από το Σύνταγμα, αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα after office ποτό μετά την δουλειά. Τζαζ μουσικές και ρετρό διακόσμηση στον λιλιπούτειο αυτό χώρο, που αποτελεί πραγματικό «θησαυρό» για τους λάτρεις του κέντρου.

42 Barstronomy Athens

Ατμοσφαιρικό μπαρ στον πεζόδρομο επί της Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, με φιλόξενη αισθητική και κλασάτο feeling. Ζεστός χώρος με κυρίαρχο στοιχεί το ξύλο, που ξεχωρίζει στις προτάσεις του κέντρου για τα εξαιρετικά cocktails, τα premium αποστάγματα και το αρμονικό «πάντρεμα» ποτού και φαγητού που χαρακτηρίζει άλλωστε και τον όρο «barstronomy».

TYCO

TYCO σημαίνει «Take Your Cocktail Out» και το νέο street bar στον πεζόδρομο της Ρόμβης μας προτρέπει να κάνουμε αυτό ακριβώς: να πάρουμε στο χέρι δροσερά και απολαυστικά cocktails και να βολτάρουμε στο κέντρο της Αθήνας με ανεβασμένη διάθεση!

Καθημερινά από τις 14.00 το μεσημέρι έως τις 02.00 το βράδυ, θα βρείτε μοναδικά και απολαυστικά signature cocktails, long drinks, classic cocktails και ποτά, με τιμές από €5, αλλά κι επιλογές χωρίς αλκοόλ με €4,50, τα οποία μπορείτε να πάρετε στο χέρι ή να τα απολαύσετε στα στυλάτα stools. Όσοι δεν είστε πολύ της βόλτας προτιμήστε κάποιο από τα stands στον πεζόδρομο.

 Kuko’s The Bar

Στεγάζεται σε ένα υπέροχo ανακαινισμένο νεοκλασικό στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου και αποτελεί ιδανικό meeting point στην καρδιά της πόλης για κάθε στιγμή και διάθεση.

Το περιβάλλον και η κουζίνα ενισχύουν την ιταλική αισθητική που συνδυάζεται όμορφα με τον παριζιάνικο ρομαντισμό, τα οποία ενισχύονται και από μία προσεκτικά επιλεγμένη κάβα, που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη του ποτού. Όλα αυτά ενώνονται υπό το άρωμα του καφέ που είναι διάχυτο σε κάθε γωνιά του μαγαζιού.

Ρίζα Ρίζα

Ο χώρος του κερδίζει αμέσως το κοινό με την ζεστή ατμόσφαιρα και τις ρετρό πινελιές, να δημιουργούν μια γλυκιά νοσταλγία. Εκεί που το χθες συναντά το σήμερα, λοιπόν, το Ρίζα Ρίζα έχει καταφέρει να συνδυάσει τη λειτουργία του παραδοσιακού παντοπωλείου με αυτή του all day στεκιού με μεγάλη επιτυχία, καθώς πρόκειται για ένα από τα σημεία αναφοράς στον πεζόδρομο της Δράκου (συναντάται στο νο 19) στο Κουκάκι.

Στην ανοιχτή κουζίνα του προετοιμάζονται πεντανόστιμα πιάτα και θεϊκά pancakes, ενώ η μπάρα του φημίζεται για τον ποιοτικό καφέ και τα εξαιρετικά cocktails.