Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο κέντρο, το Παγκράτι, είναι γνωστό για τις πιάτσες που έχουν δημιουργηθεί στις διάσημες, πια, πλατείες του.

Πλατεία Προσκόπων, Πλατεία Βαρνάβα και Πλατεία Πλαστήρα στις πιο πολυσύχναστες, με στέκια που αξίζει να επισκεφτείτε έστω και μία φορά.

Πλατεία Βαρνάβα- Superfly

Από τα πιο ιδιαίτερα στέκια στην περιοχή, το Superfly βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την Πλατεία Βαρνάβα και προσφέρει στους επισκέπτες του μία καλτ εμπειρία. Μπαίνοντας στο χώρο ο χρόνος γυρίζει πίσω φέρνοντας στο νου μνήμες από παιδικά πάρτι.

Ένα αυθεντικό φλιπεράκι, ρετρό αντικείμενα και έπιπλα, αφίσες και παιχνίδια, κόμικ και περιοδικά που μας ταξιδεύουν στις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Όπως φαντάζεστε το σκηνικό πολύ χαλαρό για άραγμα με την παρέα, καφέδες και κους κους.

Πλατεία Προσκόπων- Επήρεια

Στην Πλατεία Προσκόπων ο all day πολυχώρος έχει κερδίσει το κοινό εδώ και ένα χρόνο. Με υπέροχη αισθητική και mix & match φιλοσοφία στη διακόσμηση, σας υποδέχεται στο φιλόξενο περιβάλλον του με βασικά χαρακτηριστικά τις ξύλινες επιφάνειες και τα αξιόλογα έργα τέχνης. Προτιμήστε τα τραπέζια στο πατάρι για διάβασμα ή μια μικρή συγκέντρωση, για καφέ ή ποτό ακόμη και για χορό ή καιρού επιτρέποντος κάποιο από τα τραπέζια στον εξωτερικό χώρο!

Πλατεία Πλαστήρα- Chelsea

Μποέμ, χρωματιστό και χαρούμενο στέκι με artistic ατμόσφαιρα και χαμηλές τιμές στην κεντρική Πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι. Με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο «most wanted» στέκια της περιοχής, με τα τραπέζια του να γίνονται περιζήτητα όλες τις ώρες της ημέρας. Κρητικές ρακές, φθηνά ποτά και παγωμένες μπύρες στις αγαπημένες επιλογές του νεανικού κοινού που το επιλέγει σταθερά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.