Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά στον τηλεοπτικό κόσμο του Conn-x TV με πρεμιέρες ταινιών και νέων σειρών, που προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το Universal Channel φέρνει αποκλειστικά μέσα από το Conn-x TV τις σειρές:

• «Replay»: Σε 24 επεισόδια ο Silio Bozzi, ο Υπαρχηγός του Ιατροδικαστικού Τμήματος της Αστυνομίας, μαζί με ειδικούς πυροτεχνουργούς και το N.O.C.S το τμήμα άμεσης δράσης της αστυνομίας που αναλαμβάνει επικίνδυνες υποθέσεις, μας αποκαλύπτουν τα πιο συνηθισμένα κλισέ που βλέπουμε σε ταινίες δράσης στο σινεμά. Εικοσιτέσσερις διαφορετικές καταστάσεις που έχουμε δει αμέτρητες φορές στον κινηματογράφο και πιστέψαμε πως είναι αληθινές. Μήπως τελικά δεν είναι; Η σειρά «Replay» προβάλλεται,από τον Σεπτέμβριο, καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:55.

• «Rookie Blue»: H σειρά Rookie Blue είναι ένα αστυνομικό δράμα με επίκεντρο μια οικογένεια αστυνομικών. Αφηγείται τις δοκιμασίες, τις επιτυχίες, τους ανταγωνισμούς και τη συντροφικότητα που αναπτύσσονται μεταξύ πέντε επίδοξων αστυνομικών, που μόλις αποφοίτησαν από την Ακαδημία και είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση και να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη δουλειά στους δρόμους. Η σειρά ξεκινά τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 21:00, όπου θα προβληθούν τα 2 πρώτα επεισόδια. Νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21:00.

Στο κανάλι FX, από τις 6 Σεπτεμβρίου και κάθε βράδυ στις 22:00, θα προβάλλονται σειρές δράσης, sci-fi και animation, σε πρώτη προβολή.

Στην ταινιοθήκη του Film Express η τελευταία ταινία του Κλιντ Ίστγουντ «Ανίκητος» μας γυρνά στο 1994 και στη δική του ματιά για τον αγώνα του Νέλσον Μαντέλα, να ενώσει την διαιρεμένη από το Απαρτχάιντ Νότια Αφρική. Στο πολλά υποσχόμενο θρίλερ «Το Νησί Των Καταραμένων», η dream team Σκορτσέζε – Ντι Κάπριο ενώνεται ξανά για να σε ένα φιλμ νουάρ σαν το παλιό καλό σινεμά ενώ στην ταινία «Το Εξπρές» θα δούμε τη μεταφορά της αληθινής ιστορίας της ζωής του Έρνι Ντέιβις, του πρώτου Αφροαμερικανού που κέρδισε το Βραβείο Χάισμαν.