Οργανώνετε πάρτι ή εκδήλωση και αγχώνεστε με το θέμα του φαγητού;

Θέλετε όλοι οι καλεσμένοι σας να μείνουν ευχαριστημένοι και το φαγητό σας να ικανοποιεί όλα τα γούστα; Δεν είστε σίγουροι για το ποια συνοδευτικά να βάλετε στο τραπέζι σας;

Στη Real Pizza βρήκαν την τέλεια λύση! Σας ετοίμασαν ένα μενού με πολλές επιλογές από το κατάστημα για να διαλέξετε και να εφοδιάσετε το πάρτι σας.

Τα ορεκτικά

Ίσως το πιο σημαντικό για το τραπέζι. Κανένας καλεσμένος δε θα θέλει να περιμένει (νηστικός) για το κυρίως γεύμα. Αρχίστε το πάρτι σας με τα πιο λαχταριστά ορεκτικά.

  • Τυροκροκέτες: Λαχταριστές τυροκροκέτες με απαλή γέμιση τυριού.
  • Chicken Wings: Σίγουρα, από τα πιο αγαπημένα ορεκτικά που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.
  • Τηγανητές Πατάτες: Αδιαμφισβήτητα, το πιο σημαντικό ορεκτικό που πρέπει να βρίσκεται σε… αφθονία.

Το κύριο μενού

Από το πάρτι σας δεν μπορούν να λείπουν, φυσικά, οι πίτσες, οι μακαρονάδες, τα club sandwich και τα burgers, καθώς είναι φαγητά που αρέσουν σε όλους.

Δείτε παρακάτω μερικές επιλογές που για να είστε σίγουροι πως το μενού σας καλύπτει όλα τα γούστα.

  • Πίτσα Μαργαρίτα, Special και Classic: Κλασικές και λαχταριστές επιλογές που σίγουρα χρειάζονται στο πάρτι σου για να ικανοποιήσουν όλους τους καλεσμένους.
  • Πίτσα Vegetarian, Tartufo και Pomodoro: Επιλογές που θα κάνουν τους Vegetarian της παρέας να… γλείφουν τα δάχτυλά τους!
    Μακαρονάδα Napoliten και Carbonara, για τους μακαρονάδες του πάρτι.
  • Classic Burger: Για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν τις αγαπημένες τους συνήθειες. Το κλασικό Burger με το ζουμερό μπιφτέκι ποτέ δεν απογοητεύει.
  • Classic και Chicken Club Sandwich: Το αγαπημένο συνοδευτικό σε κάθε πάρτι. Μια επιλογή που αρέσει σε όλους, κλασική ή με φιλέτο κοτόπουλο!
  • Ceasar‘s Salad ή Σαλάτα του Chef: Η σαλάτα δεν μπορεί να λείπει από ένα ολοκληρωμένο μενού. Γι’ αυτό… δροσίστε τους καλεσμένους σας με μια φανταστική σαλάτα του Chef ή Ceasar’s.

Must-have

Μην παραλείψετε να έχετε όλα τα απαραίτητα αναψυκτικά και ποτά, καθώς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα δροσιστικό ποτό! Εφοδιάστε το τραπέζι σας με Coca Cola, πορτοκαλάδες και μπύρες, ώστε να μπορεί ο κάθε καλεσμένος να διαλέξει ό,τι προτιμά.

Το παραπάνω μενού ανταποκρίνεται σε πολλές γευστικές προτιμήσεις. Εσείς, μπορείτε να το αλλάξετε και να το διαμορφώσετε ανάλογα με τα γούστα των καλεσμένων σας.

Μην ξεχάσετε, όμως, πως είναι σημαντικό να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές, ώστε όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι όχι μόνο από τη διασκέδαση, αλλά και από το φαγητό που τους προσφέρετε.

Μην ξεχνάτε ότι η Real Pizza βρίσκεται στο Παγκράτι και εξυπηρετεί τις περιοχές της Αθήνας, όπως Παγκράτι, Βύρωνα, Ζωγράφου, Κολωνάκι, Άγιο Δημήτριο, ενώ για τους φίλους των Νοτίων Προαστίων, έχουμε επίσης καταστήματα στη Βάρη αλλά και το Κορωπί.

Διαλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε μακαρονάδες, πίτσες, σαλάτες, burgers και πολλά ακόμη φαγητά από τη Real Pizza και μετατρέψτε το πάρτι σας σε μια πανδαισία γεύσεων, γρήγορα και οικονομικά!