Το εστιατόριο Olive Garden στον 11ο όροφο του 4* ξενοδοχείου Τιτάνια στην καρδιά της Αθήνας με το λαμπερό και γιορτινό σκηνικό του, μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς για την εορταστική περίοδο στην πόλη.

Σε έναν χώρο που εκπέμπει ταυτόχρονα διακριτική πολυτέλεια και σπιτική ζεστασιά, οι γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας έχουν την τιμητική τους τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Σε μια elegant αίθουσα, όμορφα και κομψά στολισμένη στο πνεύμα των ημερών, και με μαγευτική και απρόσκοπτη θέα στην χριστουγεννιάτικη φωταγωγημένη Αθήνα με φόντο την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, απολαύστε τα ειδικά διαμορφωμένα μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή για το απολαυστικό brunch ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και μαγειρεμένες με ποιοτικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα, οι εξαιρετικές εορταστικές προτάσεις του σεφ, ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις.

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων η πολυαγαπημένη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Ηρώ θα σας κρατήσει συντροφιά με νοσταλγικές μελωδίες, ελληνικά και ξένα τραγούδια, τόσο στο κλίμα των εορτών όσο και με επιλογές που έχουν αγαπηθεί και χιλιοτραγουδηθεί.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, το εορταστικό brunch δελεάζει με την ευρεία γκάμα γλυκών και αλμυρών προτάσεων, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε συνοδεία live πιάνου και φωνής με την Άννα Μελίτη στο τραγούδι και τον μαέστρο Γιώργο Κωνσταντινίδη στο πιάνο.

Μενού Χριστουγέννων: 90 ευρώ/ άτομο

  • Ποτό καλωσορίσματος με «Amuse-Bouche»
  • Βελουτέ πράσινων σπαραγγιών με ξύσμα μοσχολέμονου και αγουρέλαιο
  • Vol-au-Vent με γαρίδες, βασιλομανίταρα και κόκκινη κολοκύθα, κρέμα οστρακοειδών με άρωμα Remy Martin και βλαστούς μαντζουράνας
  • Μυλοκόπι με καπνιστό πουρέ σελινόριζας, πέρλες χειμωνιάτικων λαχανικών και σάλτσα μανταρίνι με κάρδαμο
  • «Sorbet» κυδώνι με κανέλα και κρέμα ροδιού
  • Χήνα ψητή με παραδοσιακή γέμιση, κάστανα γλασσέ, πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα Merlot με χειμωνιάτικη τρούφα
  • Εκλέρ με Camembert Lait Cru και μαρμελάδα κράνο, πούδρα Βωλίτη και μέλι πευκοθύμαρο
  • Χριστουγεννιάτικος κορμός σοκολάτας γάλακτος με σπόρο τόνκα, Crème Brûlée με χώμα καραμελωμένης σοκολάτας και αφρό Moët & Chandon

Μενού Brunch Χριστουγέννων: 45 ευρώ/ άτομο 

*(η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών)

Σούπα

Σούπα από πουλάδα αυγολέμονο

Κρύα Ορεκτικά – Σαλάτες

  • Καπνιστός και μαρινέ σολομός με ξύσμα μοσχολέμονου και μπρικ
  • Τερίνα πάπιας με αποξηραμένα σύκα, αποξηραμένους καρπούς και μαυροδάφνη
  • Αθηναϊκή σαλάτα
  • Προσούτο «Ferrano» με λεπτές φέτες μάνγκο, νιφάδες παρμεζάνας και φύτρες ραντίτσιου
  • Κρητικός ντάκος με ψητά λαχανικά, ώριμη τριμμένη τομάτα, κάπαρη, ελιές και ξηρό ανθότυρο
  • Σπανάκι – ρόκα με τραγανό μπέικον, πλευρώτους και λιαστή τομάτα
  • Τραγανά ανάμεικτα σαλατικά με μαρινάτες γαρίδες, χταπόδι, μαραθόριζα και κολοκυθάκι
  • Σαλάτα του Καίσαρα με τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο, σύγκλινο, γραβιέρα Νάξου και κρουτόν Θεσσαλονίκης
  • Πράσινη σαλάτα με σταμναγκάθι, ταλαγάνι, ψητά παντζάρια, καρύδια και πράσινο μήλο

Ζεστά Ορεκτικά – Κυρίως

  • Quiche Lorraine με κοτόπουλο, μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές και μπέικον
  • Φύλλο λαζάνι με σπανάκι, σύγκλινο και κρέμα μετσοβόνε
  • Ριζότο με ποικιλία άγριων Ελληνικών μανιταριών, παρμεζάνα και λάδι τρούφας
  • Σολομός σχάρας σε στρώμα από λαχανικά εποχής με σάλτσα μοσχολέμονου
  • Ρολό γαλοπούλας με παραδοσιακή γέμιση
  • Χοιρινό πρασοσέλινο με φρέσκια τομάτα, μυρωδικά και ξύσμα λεμονιού
  • Rib eye από μοσχαράκι γάλακτος,σάλτσα μαυροδάφνης με σταφίδες και κράνμπερι
  • Μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο με πρόβειο γιαούρτι και σινάπι
  • Πουρές κόκκινης κολοκύθας με λάδι τρούφας
  • Πατατούλες νέας Γης με θυμάρι και γλυκό σκόρδο
  • Λαχανικά σχάρας με κρέμα βαλσάμικου και αγουρέλαιο

Carving

Μπουτάκια από γουρουνόπουλο γάλακτος, με σάλτσα μουστάρδας Dijon

Επιδόρπια

Πλούσιος μπουφές από εορταστικά επιδόρπια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ποικιλία από εκλεκτά φρούτα εποχής

Olive Garden

Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Πανεπιστημίου 52

Τηλ. Κρατήσεων: 210 3326000