Το εστιατόριο ILIOS υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο party εγκαινίων που έγινε στην πιο κοσμοπολίτικη στοά της Αθήνας, αναβιώνοντας την ιστορία των εστιατορίων του κέντρου της πόλης και διαμορφώνοντας την ελληνική κουζίνα όπως θα τη θέλαμε σπίτι μας.

Το ILiOS, που έχει ως εμπνευστές τον όμιλο Πανά, το Δειπνοσοφιστήριον Catering και τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, επανασυστήνει την αστική κουζίνα του ’50 και του ’60 στο αθηναϊκό κοινό, εκτελεσμένη με σύγχρονη ματιά από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Γεύσεις από άλλες δεκαετίες, σε συνδυασμό με πρώτες ύλες επιλεγμένες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς χάρισαν ένα γαστρονομικό ταξίδι στους καλεσμένους από τον χώρο των media, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και από τον χώρο του θεάτρου, καθώς είναι τοποθετημένο στην πιο θεατρική γειτονιά της πόλης.

Το ILIOS βρίσκεται από τις αρχές του Οκτώβρη στη στοά Σπύρου Μήλιου, στο City Link και αλλάζει την τάση στην casual εστίαση, ενώ αποτελεί ήδη για πολλούς έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

ILIOS

Βουκουρεστίου 3, Στοά Σπυρομήλιου και Στοά Βυζαντίου

+30 210 3211 315