Tο Hard Rock Cafe Athens αποτελεί την ιδανική επιλογή στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, για να διοργανώσετε τις εταιρικές εκδηλώσεις, γεύματα, workshops, σεμινάρια, πάρτι και κάθε άλλη μορφή εκδήλωσης. και σας υποδεχόμαστε στον 1ο όροφο ο οποίος είναι απομωνομένος ηχητικά και οπτικά από τους υπόλοιπους χώρους.

Ο χώρος του 1ου ορόφου, ιδανικός για εταιρικές εκδηλώσεις, απομονωμένος ηχητικά και οπτικά από τους υπόλοιπους χώρους, είναι πλήρως εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα –προτζέκτορας με οθόνη, μικρόφωνο, digital sound processor, σύστημα HiFi και Wifi σύνδεση– με σκοπό να παρέχει μια μοναδική εμπειρία στις εταιρικές σας παρουσιάσεις.

Το Hard Rock Cafe Athens αποτελεί το hot-spot για τα events σας, προσφέροντας Hard Rock εμπειρίες, οπτικό ακουστικό εξοπλισμό, αυθεντικά Hard Rock cocktails & tailor made συνοδευτικά γευστικά πιάτα.

Στο χώρο του μπαρ και στη μοναδική εσωτερική αυλή μπορούν να φιλοξενηθούν 80 άτομα, ενώ ο χώρος του 1ου ορόφου μπορεί να φιλοξενήσει έως 200 άτομα.

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για:

  • team building δραστηριότητες (Shake –it up)
  • ξεχωριστές μουσικές βραδιές
  • παιδικά/εφηβικά πάρτι, πάρτι γενεθλίων
  • αλλά και για εταιρικά αναμνηστικά δώρα μέσα από custom items των ειδών του Rock shop

Πληροφορίες

Αδριανού 52, Μοναστηράκι

Τηλ. 210 3245170