Ο μοναδικός Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στην ταινία της Legendary «Ουρανοξύστης» στο ρόλο του Γουίλ Σόγιερ, πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνου πολέμου, ο οποίος, μετά από αναγκαστική απόσυρση από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε ουρανοξύστες.

5731_TP2_00002R

Σε μια αποστολή στην Κίνα ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη τμήματος του ψηλότερου, πιο εξελιγμένου και (θεωρητικά) ασφαλέστερου ουρανοξύστη, την ασφάλεια του οποίου είχε μόλις αναλάβει.

5731_FPT3_00091AR_GRD

Ο Γουίλ προσπαθεί να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς και να σώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο.

5731_FPT2_00003A_GRD-(1024x429)

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της 3D περιπέτειας δράσης υπογράφει ο Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ (Κεντρική Ευφυία).

Στους κινηματογράφους την Πέμπτη 12 Ιουλίου!

5731_D054_00155R_GRD

5731TP2_00017R

Skyscraper

Σκηνοθεσία: Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ.

Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Νιβ Κάμπελ, Πάμπλο Σκρέμπερ, Νόουα Τέιλορ, Κέβιν Ράνκιν, Μπάιρον Μαν, Ματ Ο’ Λίρι.

Extra info

Το 2016 ο Ντουέιν Τζόνσον και ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα της κωμικής περιπέτειας «Κεντρική Ευφυία» ξεκίνησαν να συζητούν για την επόμενη συνεργασία τους αναζητώντας ένα είδος χαρακτήρα που να μην έχει προσεγγίσει ποτέ ο ηθοποιός υποκριτικά.

Και η απόφαση ήταν: γιατί δεν κάνουμε τον χαρακτήρα ευάλωτο συναισθηματικά; Έτσι προέκυψε ο «Ουρανοξύστης» που συνιστά ένα αμάλγαμα ταινιών όπως «Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει», «Ο Φυγάς» και «Ο Πύργος της Κολάσεως».

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.