Φαίνεται πως το καλοκαίρι του 2018 θα είναι η εποχή των…metalheads και αυτό γιατί μετά την ανακοίνωση πως οι βρετανοί θρύλοι, Iron Maiden, επιστρέφουν στην Ελλάδα, χθες ήρθε ακόμα μια ανακοίνωση για να ανεβάσει στα ύψη το θερμόμετρο εν μέσω χειμώνα.

Οι Judas Priest επιστρέφουν και αυτοί στην Ελλάδα, αυτή τη φορά σαν headliners. Οι Judas Priest θα εμφανιστούν και αυτοί στη Μαλακάσα στο πλαίσιο του RockWave Festival. Η δική τους συναυλία προγραμματίστηκε για την Πέμπτη 19 Ιουλίου. Μία ημέρα πριν, δηλαδή, από την εμφάνιση των Iron Maiden στον ίδιο χώρο.

Και αν Maiden και Priest θα είναι οι headliners του διήμερου «σεισμού», η όρεξη των χεβιμεταλάδων έχει ανοίξει καθώς ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα υπόλοιπα γκρουπ που θα πλαισιώσουν τα δυο μεγάλα συγκροτήματα. Ήδη ακούγονται πολλά ονόματα, με ένα από αυτά να προκαλεί… «τρέλα» και «παράνοια» στους οπαδούς της σκληρής μουσικής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.