Με το εκπληκτικό έργο του Wagner «Götterdämmerung» (Το Λυκόφως των Θεών) στις 11 Φεβρουαρίου, συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», της Μetropolitan Opera που έφερε στην Ελλάδα ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

Σ’ αυτή την παραγωγή παρουσιάζεται η κατακλυσμιαία κορύφωση της τετραλογίας του Wagner. Ο τελευταίος κύκλος του «Δαχτυλιδιού», ολοκληρώνεται με το συγκεκριμένο έργο, από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. Η αγάπη της Brünnhilde για τον Siegfried, προδίδεται και τότε εκείνη καταδικάζει τον κόσμο σε έναν κατακλυσμό, που θα προκαλέσει ολική καταστροφή.

Η ταλαντούχα αμερικανίδα σοπράνο Deborah Voigt στον ρόλο της Brünnhilde και ο ιδιαίτερα δημοφιλής τενόρος Jay Hunter Morris στον ρόλο του απόλυτου ήρωα Siegfried, είναι οι δύο τραγικοί εραστές, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι από τη μοίρα.

Εντυπωσιακά οπτικά εφέ, καινοτομίες μέσω της τελευταίας τεχνολογίας, βίντεο προβολές δίνουν στη σκηνή ένα φιλόδοξο αποτέλεσμα, όμοιο με το όραμα του Wagner για το μεγαλοπρεπές φινάλε του «Δαχτυλιδιού», το οποίο θα καθηλώσει και θα συγκινήσει εκατομμύρια θεατές απ’ όλο τον κόσμο.

Η παράσταση θα μεταδοθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και από τις παρακάτω αίθουσες προβολής του δικτύου:

-Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής
-Κινηματοθέατρο Αχίλλειον Βόλου
-Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
-Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου
-Δημοτικός Κινηματογράφος Απόλλων στη Λευκάδα

Με την ευκαιρία του προγράμματος «The Met: Live in HD» ο ΑΝΤ1 διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη για δύο άτομα! Ο νικητής του διαγωνισμού και ένα άτομο της επιλογής του, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τη μαγεία της Μetropolitan Opera.