Το παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία στα shooting για το 2011 ενισχύει τη δράση στο Xbox LIVE καθώς περιλαμβάνει νέους χάρτες, χαρακτήρες και ένα νέο σύστημα, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να καταταχθούν ξανά μέχρι το επίπεδο 100

Η Microsoft και η Epic κυκλοφόρησαν σήμερα το «Fenix Rising», το τρίτο σημαντικό add-on του «Gears of War 3», του θρυλικού shooting παιχνιδιού για το 2011.

Καθώς διαθέτει πέντε ολοκαίνουριους εκπληκτικούς multiplayer χάρτες που είναι εμπνευσμένοι από τη ζωή και τις εμπειρίες του Marcus Fenix, το «Fenix Rising» εισάγει επίσης τέσσερα skins χαρακτήρων και ένα νέο σύστημα που επιτρέπει στους παίκτες να καταταχθούν ξανά μέχρι το επίπεδο 100, τέσσερις φορές, ώστε να ξεκλειδώσουν αποκλειστικά εμβλήματα και skins όπλων.

Με την αγορά του add-on, οι παίκτες που θα επιτύχουν να φτάσουν στο επίπεδο 100, θα έχουν το δικαίωμα επιλογής να καταταχθούν ξανά για μια ακόμα περιοδεία, ώστε να επιδείξουν τη γενναιότητα και την αφοσίωση τους ως «ελίτ» οπαδοί του «Gears of War».

Οι εμπειρίες και οι βαθμοί τους θα μηδενιστούν, αλλά οποιαδήποτε άλλη πρόοδο έχουν πετύχει στο παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένης και της βαθμολογίας TrueSkill), θα παραμείνει ως έχει.

Οι παίκτες μπορούν να καταταχθούν ξανά μέχρι τέσσερις φορές (συμπεριλαμβανομένης της πρώτης), κερδίζοντας ένα νέο χρώμα «φτερών» κάθε φορά: κόκκινο, πράσινο και χρυσό. Ο αριθμός της κατάταξης θα έχει επίσης χρώμα κόκκινο, πράσινο ή μπλε.

Κάθε επίπεδο νέας κατάταξης επιβραβεύει επίσης τον παίχτη με ένα μοναδικό skin όπλου το οποίο δεν μπορεί να κερδηθεί με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Διαθέσιμο στο Xbox LIVE έναντι 800 Microsoft Points ή μέρος του «Gears of War 3» Season Pass, το «Fenix Rising» επεκτείνει το multiplayer πεδίο μάχης με πέντε εκπληκτικούς νέους χάρτες – Academy, Anvil, Depths, Escalation και Slab – προσφέροντας ατελείωτες ώρες συνεχούς online δράσης μέσω των Versus Multiplayer, Horde και Beast Mode. Επιπροσθέτως, οι παίκτες που θα αγοράσουν το “Fenix Rising” θα αποκτήσουν πρόσβαση σε τέσσερα νέα skins χαρακτήρων (Recruit Clayton, Thrashball Cole – Limited Edition, Savage Marauder και Savage Kantus – Limited Edition) για χρήση στα Versus Multiplayer και Horde Mode.

Οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν το «Fenix Rising» και όλο το περιεχόμενο των προηγούμενων add-ons του «Gears of War 3», συμπεριλαμβανομένων των «RAAM’s Shadow» και «Horde Command Pack», και να διασφαλίσουν την πρόσβαση σε ένα ακόμα αναμενόμενο add-on του παιχνιδιού, αγοράζοντας το «Gears of War 3» Season Pass έναντι 2400 Microsoft Points, γεγονός που τους δίνει το δικαίωμα παιχνιδιού στα πρώτα τέσσερα add-ons του τίτλου, με συνολική έκπτωση 33%.