Αν η φημολογία για τη μεγάλη επιστροφή της αξέχαστης κωμωδίας σας ερέθισε κινηματογραφικά, περιμένετε να μάθετε τη συνέχεια.

Βλέπετε η πολυαναμενόμενη ταινία ετοιμάζεται εδώ και τρεις ολόκληρες δεκαετίες, αν και πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση πως η παραγωγή πήρε επιτέλους το πράσινο φως.

Ο σκηνοθέτης Jonathan Levine επιβεβαίωσε το γεγονός στο «Hollywood Reporter» και ο Έντι Μέρφι θα έχει φυσικά και πάλι τον πρώτο λόγο, αν και τίποτα άλλο δεν έγινε γνωστό.

Αν πρέπει να το πούμε, ο «Πρίγκιπας της Ζαμούντα» (αυθεντικός τίτλος «Coming To America») βγήκε στις αίθουσες το 1988 και έγινε αμέσως κλασική κωμωδία, μαζεύοντας και 300 εκατ. δολάρια στα ταμεία.

ccoommaiinfnfoosf1

Ήταν πράγματι η τρίτη εμπορικότερη ταινία της χρονιάς, παρακολουθώντας τις περιπέτειες του διαδόχου ενός αφρικανικού βασιλείου στη Νέα Υόρκη, όπου ψάχνει τον πραγματικό έρωτα μετά την απόρριψη του συνοικεσίου που του έφεραν οι βασιλιάδες γονείς του.

Έκτοτε, όλοι καρδιοχτυπούσαν για ένα sequel με τον Akeem Joffer (Έντι Μέρφι), μπας και δουν πού κατέληξε η σχέση του με τη σύζυγο Lisa. Τον Μάρτιο που μας πέρασε μάλιστα ο ίδιος ο Έντι Μέρφι ανέβασε στο Twitter του την παρακάτω φωτογραφία.

ccoommaiinfnfoosf2

Την έσβησε ωστόσο γρήγορα, όπως και ολόκληρο τον λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο! Την είδαν όμως περισσότεροι από όσοι θα ήθελαν οι διαχειριστές του λογαριασμού, καθώς ό,τι ανεβαίνει στο ίντερνετ σπανίως χάνεται διά παντός.

Η ταινία, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει τελικά, αν και πρέπει να περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση για να χαρούμε…