Κάνουμε Χριστούγεννα στο αγαπημένο μας Baraonda που φέτος στη σκηνή του φιλοξενεί τον μοναδικό Γιώργο Χατζηνάσιο και τον ταλαντούχο Γιώργο Θεοφάνους μαζί με ένα υπέροχο team μουσικών και ερμηνευτών.

Οι επιτυχημένες παραστάσεις των δύο δημιουργών που φέρουν το όνομα «Ο δικός τους ο δρόμος» αποτελούν ένα ισχυρό λόγο να επιλέξετε το ανανεωμένο Baraonda για το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων και παράλληλα να απολαύσετε ένα προσεγμένο μενού.

Ειδικότερα, το μενού συμπεριλαμβάνει Welcome Drink ποτήρι σαμπάνια, σούπα βελουτέ γλυκοκολοκύθας με σπαράγγια και πιπερόριζα, ντουέτο από καρπάτσιο και ταρτάρ black angus με μπισκότο παρμεζάνας και φρέσκια χειμερινή τρούφα, σαλάτα με φιλετάκια καπνιστής πάπιας, κράνα, κάστανο και πορτοκάλι σορμπέ με lemongrass  και δυόσμο, μπαλοτίνα γαλοπούλας σιγομαγειρεμένη με χριστουγεννιάτικη γέμιση και σάλτσα από το ζωμό της, ganache σοκολάτας με τραγανές μαρέγγες, cremeux από κάστανα και ζελέ από κόκκινα φρούτα.

Το μενού κοστίζει 115 ευρώ/άτομο.

Μαζί με τους Γιώργο Χατζηνάσιο και Γιώργο Θεοφάνους, η Πέννυ Μπαλτατζή ( που ανοίγει το πρόγραμμα) και οι. Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανακίδη.

Στο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

revbaraon2

Πληροφορίες

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης: 22:30

Για κρατήσεις καλέστε στα: 210 644 4308, 210 644 1778