Μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, τον Κώστα Χατζή, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ο Κώστας Χατζής θα δώσει μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Χατζής με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και πολλά άλλα.

Για πενήντα χρόνια υπάρχει στα μουσικά δρώμενα αυτού του τόπου, δημιουργεί και τραγουδά, με μεγάλη επιτυχία. Με ένα τρόπο ξεχωριστό-μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.

Μετά την μεγάλη επιτυχία και τη θερμή υποδοχή του κοινού που εισέπραξε το καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο, ο Κώστας Χατζής θα ανέβει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Μαζί του θα τραγουδήσουν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη. Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής, στο εκδοτήριο, Ομήρου 8, στο Σύνταγμα, στο τηλέφωνο 210-7282333 καθώς και στην ιστοσελίδα megaron.gr.