Ένας ακόμα χειμώνας στο Gazarte, με μεγάλα τραγούδια που ενώνουν, με τον λόγο των ποιητών που είναι τόσο επίκαιρος δύσκολες εποχές, όπως αυτή. Θα παρακολουθήσουμε συνεργασίες –έκπληξη που θα συζητηθούν καθώς και παραστάσεις από τις οποίες θα βγούμε πιο «πλούσιοι» παρόλο που είμαστε σε περίοδο λιτότητας.

Η αρχή θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Vassiliko που μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα εμφανιστούν στη σκηνή του Gazarte.

Τους δύο καλλιτέχνες, τους ένωσε η βαθιά αγάπη τους για τη μουσική. Με τις φωνές τους γοήτευσαν το κοινό που ένιωσε τη μαγεία της συνεργασίας τους στις καλοκαιρινές συναυλίες που έδωσαν. Η αφετηρία έγινε στο μικρό θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου. Η αυλαία θα πέσει στο Γκάζι, στη σκηνή του Gazarte όπου και θα κλείσει μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες και πολυσυζητημένες συνεργασίες του φετινού καλοκαιριού. Η πρώτη τους εμφάνιση έχει προγραμματιστεί για τις 14 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσουν εμφανίσεις στις 15, 21, 22 και τέλος στις 28 Οκτωβρίου.

Η προαγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει στο 210-3460347 καθώς και από τους ιστότοπους gazarte.gr και i-ticket.gr.