Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ «τρέχει» ένα διαγωνισμό για να βρει την καλύτερη φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την φράση «Every Second Counts» (Κάθε Δευτερόλεπτο Μετράει), με αφορμή την νέα του ταινία, «In Time».

Η φωτογραφία αυτή μπορεί να απεικονίζει μια στιγμή, όπου παραλίγο να συμβεί κάτι που δε συνέβη ποτέ. Μια χαμένη ευκαιρία. Μια στιγμή χαράς που μένει αξέχαστη…

Η φωτογραφία μπορεί να απεικονίζει οτιδήποτε.

Ο Τζάστιν ψάχνει για την πιο ξεχωριστή ματιά που αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το θέμα «Every Second Counts».

Μπορεί να είναι εν κινήσει, συγκινητική, πρωτότυπη… δεν υπάρχουν δημιουργικοί περιορισμοί.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα επιλέξει πέντε φιναλίστ από όλες τις φωτογραφίες, οι οποίες θα πρέπει να ακολουθούν τους όρους του διαγωνισμού και θα υπάρξουν άλλες πέντε φιναλίστ που θα οριστούν από ψηφοφορία.

Από τις δέκα αυτές φωτογραφίες, ο Τίμπερλεϊκ θα επιλέξει την νικητήρια φωτογραφία.

Η νικητήρια φωτογραφία θα χρησιμοποιηθεί ως profile picture στη Facebook σελίδα του Τίμπερλεϊκ (12 million likes) για ολόκληρο το Νοέμβριο 2011, θα παρουσιαστεί σε όλα τα social media κανάλια του Τίμπερλεϊκ – συμπεριλαμβανομένου και του justintimberlake.com – και θα εκτεθεί σε pop-up gallery στην πρεμιέρα της ταινίας «In Time» στο Λος Άντζελες.

Οι υπόλοιπες εννέα φιναλίστ θα παρουσιαστούν επίσης σε όλα τα social media κανάλια του Τίμπερλεϊκ – συμπεριλαμβανομένου και του justintimberlake.com – και θα εκτεθούν σε pop-up gallery στην πρεμιέρα της ταινίας «In Time» στο Λος Άντζελες.

Η τελευταία προθεσμία για την υποβολή των φωτογραφιών είναι στις 10 Οκτωβρίου.

Η ψηφοφορία ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου και λήγει στις 17 Οκτωβρίου, ενώ η νικητήρια φωτογραφία θα ανακοινωθεί στις 20 Οκτωβρίου.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας κλικ στο κουμπί «Get Started»: http://www.talenthouse.com/justin-timberlake-your-photograph-featured

Η ταινία «ln Time» είναι η νέα δημιουργία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Άντριου Νίκολ. Είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, όπου – εκτός από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – πρωταγωνιστούν οι Αμάντα Σέιφριντ, Κίλιαν Μέρφι, Άλεξ Πέτιφερ και Ολίβια Ουάιλντ.

Η υπόθεση:

Στο μέλλον, το γονίδιο της ηλικίας έχει σχεδιαστεί να σταματά τη λειτουργία του, όταν τα ανθρώπινα σώματα φτάνουν στα 25 τους χρόνια.

Για να αποφευχθεί ο υπερπληθυσμός, ο ίδιος ο χρόνος έχει γίνει εμπορεύσιμο προϊόν. Έτσι οι πλούσιοι μπορούν να ζουν για πάντα, ενώ οι φτωχοί αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Σε αυτή την κοινωνία, δύο εραστές – που ανήκουν στα δύο αντίθετα ταξικά άκρα – βρίσκονται κυνηγημένοι από αξιωματούχους επιβολής της τάξης, γνωστούς ως «Timekeepers», κατηγορούμενοι για ένα έγκλημα που δε διέπραξαν.