Το TrikalArt, η εβδομάδα μουσικής και τέχνης, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και παρουσιάζεται στους Τρικαλινούς και τους επισκέπτες, από 25 έως 30 Ιουνίου. Τη φετινή χρονιά διαθέτει και μια πρωτοτυπία, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Οι μισές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου και άλλες τρεις στο θεατράκι του Ληθαίου, πίσω από το Τζαμί, όπως συναποφάσισαν οι διοργανωτές, ο Δήμος Τρικκαίων (αντιδημαρχία Πολιτισμού) και το Μουσείο Τσιτσάνη.

Έτσι, ο Ληθαίος γίνεται σημείο αναφοράς για την πόλη, ενώ οι εκδηλώσεις είναι και φέτος δωρεάν και αφορούν σε ευρύ φάσμα μουσικών επιλογών: τάνγκο, φάντος, ρεμπέτικα, ανατολίτικα…

Το πρόγραμμα ανοίγειμ στις 25 του μηνός, τραγουδίστρια Κατερίνα Κουρεντζή. Μαζί με τους συνεργάτες της θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι από την Λατινική Αμερική έως τη Νέα Ορλεάνη, αγγίζοντας τις ακτές της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας σε μια μοναδική μουσική παράσταση.