Ο Μιχάλης Ρακιντζής κηρύττει την έναρξη του φετινού καλοκαιριού την  Παρασκευή 3 Ιουνίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Γαλάζιο», με θέα τους φοίνικες, τη θάλασσα και ένα γεμάτο φεγγάρι και την τεράστια σκηνή, 30 μέτρα από το νερό.

Ένας από τους πιο πρωτοποριακούς συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται, φέρνει κοντά τους ρυθμούς και τους ήχους του μέλλοντος και ταυτόχρονα ξαναζωντανεύει το συναίσθημα με τις δεκάδες αγαπημένες επιτυχίες του σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό live happening, ένα πάρτι- αφετηρία για ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Με 16 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι συνθέτης ερμηνευτής και στιχουργός που πάντα λειτούργησε και λειτουργεί με πυξίδα την ίδια την μουσική, με αέναη διάθεση για πειραματισμό και νέες προκλήσεις και αξιοζήλευτες συνεργασίες με ιερά τέρατα της παγκόσμιας σκηνής (Ian Gillan-Dep Purple, Bonnie Tyler κ.α).

«Πουφ», «Μωρό μου φάλτσο», «S.A.G.A.P.O», «Κάνε μια ευχή», «Είσαι σαν κουνέλι», «Δικός σου για πάντα», «Προκαλείς»,«Get Away», «Κρύψου στην αγκαλιά μου», « Ο πληγωμένος μου εγωισμός» «Bon Voyage» και πολλά άλλα από τα τραγούδια που οι θαυμαστές του Μιχάλη Ρακιντζή τραγουδούν μαζί του στίχο- στίχο θα ακουστούν αύριο στο «Γαλάζιο», στη Λ. Ποσειδώνος στο Ελληνικό., 2η στάση τραμ «Άγιος Κοσμάς».

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο.