Η Gal Gadot είναι η νέα «Wonder Woman». Η 30χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή από το ρόλο της στις ταινίες «Fast and Furious» είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει στην ταινία «Batman vs. Superman: Dawn of Justice».

GalGadot2

Προτού παίξει σε ταινίες δράσης, η Gal Gadot, είχε κερδίσει σε διαγωνισμό ομορφιάς τον τίτλο της «Μις Ισραήλ» σε ηλικία 19 ετών.

GalGadot1

Λίγο αργότερα κατατάχθηκε στις Ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις, όπου για δυο ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε ως… κομάντο του ισραηλινού στρατού με την εκπαίδευση της να είναι πολύ σκληρή. Παράλληλα, σπούδαζε Νομική στο Πανεπιστήμιο, ενώ έχοντας ανακαλύψει την αγάπη της για την ηθοποιία πήγαινε σε διάφορες οντισιόν κυνηγώντας το όνειρό της.

Μια από αυτές ήταν και για την ταινία «Quantum of Solace. Μπορεί ως «Bond Girl» να μην την είδαμε ποτέ, αλλά την είδαμε ως «Ζιζέλ» στην ταινία «The Fast and the Furious.

Η 30χρονη σταρ από το Ισραήλ λατρεύει τις μηχανές μεγάλου κυβισμού, η ίδια οδηγεί μία Ducati Monster-S2R του 2006, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της παίζει βόλεϊ, μπάσκετ και τένις.

GalGadot3