Φέτος το Σεπτέμβριο το Allou! Fun Park επιστρέφει στο … καλοκαίρι! Τα παιχνίδια νερού εξακολουθούν να μοιράζουν δροσιά και το Allou! Summer Pass σας περιμένει και το Σεπτέμβριο για ατελείωτη διασκέδαση μόνο με 19 ευρώ! Επιπλέον δύο νέες ταινίες έρχονται στο μοναδικό 4D Gate για να έχετε ακόμα 2 λόγους να έρθετε με την παρέα σας στο Allou!

To Allou! 4D Gate περιμένει όλους τους φίλους του για να απολαύσουν δύο ολοκαίνουργιες συναρπαστικές ταινίες. Το «Ταξίδι στο κέντρο της γης» είναι μια συναρπαστική περιπέτεια που ταξιδεύει σε διαφορετικούς κόσμους με τελικό προορισμό το κέντρο της Γης… Οι «Δεινόσαυροι» σας μεταφέρουν στην εποχή που τα προϊστορικά όντα κυριαρχούσαν στη Γη για να νιώσετε από κοντά τη μαγεία αλλά και τη δύναμή τους.

Τα αγαπημένα παιχνίδια νερού του Allou! Fun Park συνεχίζουν δυναμικά να προσφέρουν δροσιά. Στο διαδραστικό Quiz River «τρώτε» ακόμα περισσότερο νερό για κάθε λάθος απάντηση που δίνετε! Στα Splash Fight, Get Wet και Water Bombs η ταχύτητα και το καλό σημάδι αναδεικνύουν το στεγνό νικητή και το βρεγμένο «χαμένο». Με το La Isla ολοκληρώνετε τη βόλτα δροσιάς και μάλιστα με επιπλέον νερό, αν σας πετύχουν όσοι σας σημαδεύουν στο La Isla Shooting.

Γιατί μόνο στο Allou! Fun Park ο Σεπτέμβριος σας πάει … back to summer!