Τους εννέα μήνες λειτουργίας συμπλήρωσε η καφετέρια «Aroma Earth Products» στη Γλυφάδα, η οποία έβαλε στο χάρτη των νοτίων προαστίων τους μονοποικιλιακούς εξωτικούς καφέδες από Κούβα, Αιθιοπία, Γκαλαπάγκος, Ινδία κι αλλού.

Το Aroma Earth Products αποκτά τώρα και τραπέζια έξω, για τους πελάτες που προτιμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους δίχως να περιορίζονται από τέσσερις τοίχους.

Η καφετέρια βρίσκεται σε ένα μοδάτο και κόζι χώρο, στη γωνία των οδών Γιαννιτσοπούλου και Βασιλέως Γεωργίου, στην πλατεία Εσπερίδων, ενώ καταφέρνει να προσφέρει καλές τιμές στους πελάτες της.

Και επειδή ο καφές δεν πίνεται χωρίς συνοδευτική λιχουδιά, μαζί του σερβίρεται κι ένα κομμάτι μαύρης, λευκής ή σοκολάτας γάλακτος (και χωρίς ζάχαρη αν κάνετε διατροφή) από τις μοναδικές ποικιλίες του μαγαζιού, όλες χειροποίητες.

Από την άλλη, στο «πρωινό» Aroma Earth Products θα συνοδέψετε τον 100% Arabica ή μονοποικιλιακό καφές σας (εναλλακτικά το τσάι ή την σοκολάτα σας) με γαλλικά, αλμυρά ή γλυκά κρουασάν φτιαγμένα από βούτυρο Heritage και διάφορα υλικά, χωρίς συντηρητικά, μαργαρίνες, ζωικά λίπη, αλλά και θα γευθείτε και πεντανόστιμα muffins σε τέσσερις γεύσεις: μύρτιλο, σοκολάτα, καραμέλα και φουντούκι. Όλα ψήνονται και καταναλώνονται μέσα σε τρεις ώρες. Οποίο κρουασάν ή σφολιάτα περισσεύει χωρίς να πουληθεί μετά το τρίωρο, αποσύρεται!

Στο Aroma Earth Products θα βρείτε πολλά είδη υγιεινών απολαύσεων όπως μέλια, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού (14 είδη), σοκολάτες (48 είδη), αποξηραμένα φρούτα (51 είδη), αλλά και ξηρούς καρπούς (33 είδη).

Τέλος, αργά το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί ή σαμπάνια, τρώγοντας ξηρούς καρπούς, φρούτα του δάσους ή ακόμα και μικρά πεντανόστιμα αλμυρά κρουασάν με παρμεζάνα ή σολωμό και καπνίζοντας ένα κουβανέζικο πούρο από τη συλλογή του Aroma Earth Products!

coffee