Στα τρία πρώτα ARTogether Festival προβλήθηκαν πάνω από 600 καλλιτέχνες και περισσότερα από 1000 έργα!

Το 4ο διοργανώνεται από τη διαδικτυακή καλλιτεχνική πλατφόρμα bankit.gr από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου στο six d.o.g.s και το παρών θα δώσουν φωτογράφοι, ζωγράφοι, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, performers, συγκροτήματα, συγγραφείς, συνθέτες, γραφίστες, σεναριογράφοι, σκιτσογράφοι, animators, εικαστικοί, ποιητές, χορευτές, στιχουργοί και καλλιτεχνικές ομάδες.

Οι συμμετοχές γι’ αυτό το γεμάτο καλλιτεχνικά δρώμενα και ατέλειωτα party φεστιβάλ άνοιξαν γι’ αυτό κλείστε τη θέση σας ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.artogether.gr!

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 30 Μαΐου.

Το ARTogether Festival είναι το ετήσιο φεστιβάλ του bankit.gr που πραγματοποιείται στην Αθήνα τον Ιούλιο- με ελεύθερη είσοδο- και αποσκοπεί στο πάντρεμα όλων των τεχνών της πολιτείας του. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ γίνονται συναυλίες, θεατρικές/χορευτικές παραστάσεις, performances, εκθέσεις εικαστικών τεχνών, προβολές ταινιών και παρουσιάσεις ποιητικών και συγγραφικών έργων ενώ κάθε ημέρα κλείνει με κάποιο dj set.

Το bankit.gr είναι η πρώτη καλλιτεχνική πλατφόρμα στο διαδίκτυο που δημιουργήθηκε το 2007 με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους καλλιτέχνες, φιλοξενώντας τα έργα τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Από το Μάιο του 2008 το bankit.gr είναι επίσημα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία. Σε αυτή την πολιτεία 20 κατηγορίες τεχνών παίρνουν ζωή, καθημερινά. Μετρώντας πλέον σχεδόν 4 χρόνια λειτουργίας, φιλοξενεί πάνω από 1200 κατοίκους-καλλιτέχνες και περισσότερα από 5000 έργα.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε mail στο [email protected].