To Σάββατο 29 Iανουαρίου η Absolut Vodka, το Galaxy Bar και η Klik Records παρουσιάζουν τον Anton Kubikov. Ο δημοφιλέστερος Ρώσος Dj και μέλος του project των SCSI 9 επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένα χορευτικό house set στα decks του Galaxy Bar.

O Anton Kubikov γεννήθηκε το 1975 στη Μόσχα και ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 παίζοντας σε ένα από τα δημοφιλέστερα techno clubs της Μόσχας, το Hermitage. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Anton έγινε ένας πολύ δημοφιλής DJ στην σκηνή της πόλης με συνεχόμενες εμφανίσεις σε clubs όπως το Treasure Island, Solyanka, Ptyuch, Utopia, X-Dance κ.α.

Το 1995 δημιούργησε τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή του στον πρώτο dance ραδιόφωνο της Ρωσίας τον Station Fm. Μέχρι τo τέλος του το 2001 το συγκεκριμένο ραδιόφωνο αποτελούσε τον μοναδικό ραδιοφωνικό σταθμό της Μόσχας, ο οποίος ήταν αποκλειστικά αφιερωμένος στις σύγχρονες τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το 1997 ο Kubikov άρχισε να δημιουργεί δικές του παραγωγές κάτω από διαφορετικές επωνυμίες και σε συνεργασία με τον Maxim Μylitenko δημιούργησαν το project των “SCSI-9” όπου και κυκλοφόρησαν albums για λογαριασμό της Γερμανικής Kompakt.Το 2004 οι Scsi9 δημιούργησαν το προσωπικό τους label την Pro-tez Records.

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό
Galaxy bar: Βασ. Σοφίας 46 (Hilton), Αθήνα

Πηγή: clubber.gr