Στη νέα σειρά του Νetflix «Ripley», που είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Πατρίσια Χάισμιθ, πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος ηθοποιός Άντριου Σκοτ. Η τηλεοπτική μεταφορά των οκτώ επεισοδίων φέρει την υπογραφή του Στίβεν Ζάιλιαν στη σκηνοθεσία και το σενάριο, με διευθυντή φωτογραφίας τον βραβευμένο με Όσκαρ Ρόμπερτ Έλσγουιτ.

«Είναι πολύ δύσκολο να σε βρει κάποιος. Καμία διεύθυνση, τηλέφωνο, γραφείο», ακούγεται στο ξεκίνημα του πρώτου ατμοσφαιρικού teaser που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η φιλόδοξη σειρά ακολουθεί «τον Τομ Ρίπλεϊ, έναν απατεώνα που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, στη Νέα Υόρκη. Προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να πείσει τον περιπλανώμενο γιο του να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η αποδοχή της δουλειάς από τον Τομ είναι το πρώτο βήμα σε μια περίπλοκη ζωή γεμάτη δόλο, απάτη και φόνο».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, μαζί με τον Ιρλανδό ηθοποιό, ο οποίος είναι και παραγωγός της σειράς, πρωταγωνιστούν ο Τζόνι Φλιν και η Ντακότα Φάνινγκ. Το καστ συμπληρώνουν οι Κόκο Σάμνερ, Μαουρίτσιο Λομπάρντι, Μαργκερίτα Μπούι και Τζον Μάλκοβιτς.

Σύμφωνα με το Variety, η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου.