Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ στις Χρυσές Σφαίρες 2024, σε μια τελετή που έγινε στο «Beverly Hilton» στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Η πρωταγωνίστρια του έλληνα σκηνοθέτη Έμμα Στόουν κέρδισε το βραβείο του Α΄ Γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ.

Μόλις πήρε στα χέρια του τη Χρυσή Σφαίρα, επέλεξε να αναφερθεί πρώτα στον σπουδαίο Μπρους Σπρίνγκστιν, ο οποίος παρακολουθούσε την τελετή.

«Ήθελα να μιλήσω όλη νύχτα στον Μπρους Σπρίνγκστιν, έχουμε γενέθλια την ίδια ημέρα, 23 Σεπτεμβρίου. Ήταν ο ήρωάς μου από τότε που ήμουν παιδί. Τέλος πάντων, σπαταλάω τον χρόνο μου. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους δούλεψαν για αυτήν την ταινία, τη Searchlight Pictures που την έκανε πραγματικότητα, όλους τους υπέροχους ηθοποιούς και τον Μπρους Σπρίνγκστιν που με έκανε να μεγαλώσω έτσι όπως μεγάλωσα», είπε ο Γιώργος Λάνθιμος.

«Φυσικά την Έμα Στόοουν, το ξέρετε ότι κέρδισε, είναι η καλύτερη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, σας ευχαριστούμε», κατέληξε ο Γιώργος Λάνθιμος.