Ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ίθαν Χοκ, ο Μέισον Θέιμς, η 14χρονη Μάντελεν Μακγκρό, ο βραβευμένος με Emmy και BAFTA ηθοποιός Τζέρεμι Ντέιβις και ο Μιγκέλ Καζάρες Μόρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για το «Black Phone 2». Πρόκειται για το σίκουελ της επιτυχημένης παραγωγής του 2022 των Blumhouse, Crooked Highway Production και Universal.

Το «Black Phone» έκανε πρεμιέρα το δύσκολο περσινό καλοκαίρι, μετά την πανδημία, συγκεντρώνοντας πάνω από 161 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office σε σκηνοθεσία Σκοτ Ντέρικσον και σενάριο που συνέγραψε με τον Κ. Ρόμπερτ Κάργκιλ. Τώρα, το δίδυμο επιστρέφει στη συγγραφή του «Black Phone 2» ενώ είναι και στην παραγωγή μαζί με τον Τζέισον Μπλαμ της Blumhouse. Σημειώνεται ότι θα είναι η ένατη κινηματογραφική συνεργασία του παραγωγού με τον Ίθαν Χοκ.

Σύμφωνα με το Deadline και το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η πρεμιέρα του «Black Phone 2» αναμένεται στις 27 Ιουνίου του 2025.

Το «Black Phone» σε διασκευή του ομότιτλου διηγήματος που κυκλοφόρησε το 2004 ο Τζο Χιλ, ακολουθεί «τον 13χρονο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο αγόρι, το οποίο απήχθη από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα υπόγειo. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά, ο μικρός ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου».

Αν θέλετε να θυμηθείτε ποιο είναι το «Black Phone», δείτε το παρακάτω τρέιλερ: