Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την 6η και τελευταία σεζόν της σειράς The Crown, με το Netflix να αποκαλύπτει ένα στοιχείο από όσα πρόκειται να διαδραματιστούν σε αυτό τον κύκλο.

Σύμφωνα με το CNN, η streaming πλατφόρμα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που είναι προσκλητήριο γάμου και συγκεκριμένα εκείνο του Καρόλου και της Καμίλα το 2005.

«Μετά από έξι σεζόν, επτά χρόνια και τρία καστ, το The Crown τελειώνει αργότερα φέτος. Εδώ είναι μια υπόδειξη για το τι πρόκειται να γίνει στην τελευταία μας σεζόν», έγραφε η λεζάντα.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστή η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η σειρά, πέρα από ότι θα προβληθεί προς το τέλος του 2023.

Επίσης, με βάση όσα είναι γνωστά, η σειρά θα ξεκινήσει με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και θα επικεντρωθεί στις προσπάθειες του Καρόλου να φτιάξει ξανά τη ζωή του και να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του.

Μάλιστα, θα εμφανιστούν και τα παιδιά του οι πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι, αλλά και η Κέιτ Μίντλετον, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα προβληθεί ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, παρότι η παραγωγή της σειράς ήταν έτοιμη από καιρό για αυτό το ενδεχόμενο.