Συναυλία για την ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS

Την Κυριακή 13 Μαΐου στο Τελλόγλειο Ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη


ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ
16:23
03/05/2012
Συναυλία για την ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS
loading

Στα Παιδικά Χωριά SOS θα διατεθεί το 50% των εσόδων της φιλανθρωπικής συναυλίας με τραγούδια της Ρομαντικής Ευρώπης που θα δώσουν έντεκα τραγουδιστές, σπουδαστές και απόφοιτοι μονωδίας της τάξης της σοπράνο Μαρίνας Βουλογιάννη, την επόμενη Κυριακή, 13 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στο Τελλόγλειο.

Οι τραγουδιστές Βάλεια Μαυρίδου, Βλαδίμηρος και Γιώργος Σιαμέτης, Δημήτρης Ψαθάς, Ελένη Χρονοπούλου, Ευτέρπη και Χριστίνα Κατσαμάτσα, Έλσα Καριώτη, Ιππολύτη Κατσάρα, Μιχάλης Αγγελιδάκης και Μαρία Πρέκα, με συνοδεία στο πιάνο από τον Χρήστο Σιγκούνη, θα ερμηνεύσουν δημοφιλείς γερμανικές, γαλλικές, ιταλικές και ισπανικές μελωδίες των σημαντικότερων συνθετών του είδους «Lied».

Το «Lied» (τραγούδι) περιγράφει ένα είδος σύνθεσης ρομαντικής μουσικής του 19ου αιώνα, βασισμένης σε ποιητικά κείμενα, σε μια εποχή άνθισης της λογοτεχνίας και της ποίησης.

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των κυριακάτικων πρωινών με κλασική μουσική που συνεχίζει να διοργανώνει το Τελλόγλειο και πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Η τιμή του εισιτηρίου γενικής εισόδου έχει οριστεί στα 7 ευρώ και στα 5 ευρώ για άτομα έως 32 ετών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει