Με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων του σταυρολέξου, το newsbeast.gr σε συνεργασία με την ιστοσελίδα stavrolexaonline.gr σάς δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό που ξεκινάει στις 16/12 και θα ολοκληρωθεί στις 22/12, να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και να κερδίσετε ένα Samsung Galaxy Tab 3.

Η διαδικασία του διαγωνισμού είναι η εξής:

– Από τις 16/12 και κάθε μέρα ως τις 22/12 θα δημοσιεύεται στις 14:00 ένα κλασικό σταυρόλεξο 9Χ9 με ένα σκιασμένο πράσινο τετράγωνο το οποίο θα περιέχει το γράμμα κλειδί. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εντοπίσετε το γράμμα κλειδί, χωρίς απαραίτητα να έχετε βρει τη λύση του σταυρολέξου, και να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία σας, καθώς και το γράμμα κλειδί πριν από το ονοματεπώνυμό σας (π.χ. Γ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) στο αντίστοιχο πεδίο.

– Λύνοντας καθημερινά το νέο σταυρόλεξο έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε έως 7 συμμετοχές (από τις 16/12 έως τις 22/12) αυξάνοντας την πιθανότητα να είστε εσείς ο νικητής, ο οποίος αναδεικνύεται με κλήρωση.

Το Galaxy Tab 3 διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz, δέκτη Wi-Fi και μνήμη Ram1GB. Εξοπλίζεται με κάμερα 3 MP και μπροστινή κάμερα 1.3 MP. Η χωρητικότητά του είναι 8GB, ενώ επεκτείνεται με κάρτα MicroSD. «Τρέχει» λειτουργικό Android JB 4.1.2.

Επισκεφτείτε επίσης το stavrolexaonline.gr και λάβετε μέρος σε ένα ακόμα μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα tablet Lenovo.

Νικητής
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αναπληρωματικός νικητής
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΟΥΚΙΔΟΥ